VIDEO. Cristi Borcea, mai operat și botoxat decât un star de cinema. Fostul acționar de la Dinamo povestește, într-un interviu, despre intervențiile estetice din ultimii 15 ani și despre dependența de somnifere


VIDEO. Cristi Borcea, mai operat și botoxat decât un star de cinema. Fostul acționar de la Dinamo povestește, într-un interviu, despre intervențiile estetice din ultimii 15 ani și despre dependența de somnifere

Condamnat de mai multe ori la închisoare, situație care nu l-a împiedicat să procreeze chiar din spatele gratiilor, ajungând să fie în prezent tatăl a nouă copii cu patru femei diferite, Cristi Borcea, 51 de ani, a recunoscut într-un interviu că a apelat de mai multe ori la intervenții chirurgicale estetice, injecții cu botox și „aparate”, pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.  

Într-un interviu pentru Denise Rifai, fostul finanțator de la Dinamo precizează că primele intervenții asupra fizicului - injecții cu botox – le-a făcut pe la 30-35 de ani.  

Potrivit click.ro, ajustările făcute de Borcea ar fi fost remarcate de specialiști care au atras atenția că acesta şi-a operat pleoapele (blefaroplastie), şi-a pus botox pentru ridurile de expresie de la nivelul frunţii, în colţul ochilor şi între sprâncene, și-a micșorat guşa, în plus, a urmat tratamente de rejuvenare (reîntinerire), de îngrijire a pielii, cu radiofrecvenţă şi mezoterapie şi tratamente cu laser. 

 ”Am câte puțin din fiecare”, a admis Borcea în interviul pentru Rifai, (de la 1h și 43 min în videoul postat mai jos). 

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale. 

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a povestit pușcăriașul Borcea,  despre a cărui virilitate se glumește adesea în mediul online. 

El mai spune că are probleme mari cu somnul și că doarme foarte rar fără pastile, fiind dependent de somnifere. 

„Dorm între 3 și 6 ore pe noapte. Depinde de pastile. Primul șoc l-am avut în 1999 când am pierdut campionatul cu Rapid. N-am dormit trei săptămâni. Nicio zi. Atunci maseurul și doctorul de la echipă, cu acupunctură m-au făcut să dorm. S-a acutizat foarte mult și când am pierdut campionatul cu Urziceniul. Nu există zi în care să nu iau 3-4 medicamente psihotrope. Este cea mai mare problemă a mea în momentul de față. Și noaptea trecută am dormit 2 ore și 11 minute”, a mai spus Borcea. 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.