Constatare amară: Dacă pentru un senator PSD-ist deranjat la stomac s-a găsit un elicopter SMURD, activistul de mediu Daniel Bodnar nu a avut parte de același tratament, deși se zbate între viață și moarte. Rușine să ne fie


Constatare amară: Dacă pentru un senator PSD-ist deranjat la stomac s-a găsit un elicopter SMURD, activistul de mediu Daniel Bodnar nu a avut parte de același tratament, deși se zbate între viață și moarte. Rușine să ne fie

Dacă pentru senatorul PSD-ist și cufurit Virginel Iordache s-a găsit degrabă un elicopter SMURD care să-l transporte la București, deși starea sa medicală nu presupunea nici pe departe un astfel de ”deranj”, iar 99% dintre pacienți nu au parte de astfel de favoruri nici măcar în vis, deși reclamă afecțiuni serioase, cronice, pentru activistul de mediu Daniel Bodnar, care are coloana fracturată, în urma unui grav accident rutier, nimeni nu s-a deranjat să facă sau să solicite un gest similar, remarcă jurnalistul Virgil Burlă, pe Facebook. 

Burlă comentează acid și o mizerie gratuită comisă de Monitorul de Suceava, publicație specializată în lauda mărețelor realizări locale, care dă detalii din dosarul poliției: chipurile, pasagerul din mașină, Bodnar, era ”băut”, dar la limita marjei de eroare a aparatului. 

Vă prezentăm amarele comentarii ale lui Virgil Burlă:  

”Nu pot să nu remarc faptul că pentru un parlamentar căcăcios s-a găsit elicopter SMURD pentru transfer la Bucuresti, în timp ce pentru Daniel Bodnar, cu coloana fracturată, nu.

Omul ăsta a tras multe, singur, pentru a vă bucura încă de pădurile care mai există, singur o să tragă și boala după el. 

Apelurile lui la unitate au rămas fără ecou. Am preferat să-l susținem din fotolii, prin likeuri pe facebook. 

Alții, ticăloși, invidioși și proști, prin comentarii idioate. Că e vândut, că trebuia să stea acasă, că ce se bagă etc. Pigmei cu gura mare. 

Nu pot trece cu vederea mizeria lansată de Monitorul de Suceava, publicație specializată în a lăuda mărețele realizări locale, care dă detalii din dosarul poliției.

Chipurile, pasagerul din mașina, Bodnar, era băut, dar la limita marjei de eroare a aparatului. 

O răutate gratuită. 

Rușine să ne fie”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.