Șoșoacă vrea permis de port-armă: "Și Codruța Cerva e pe lista neagră! Eu îi simt că mă filează permanent"


Șoșoacă vrea permis de port-armă: "Și Codruța Cerva e pe lista neagră! Eu îi simt că mă filează permanent"

La câteva zile după ce a declarat că s-a încercat otrăvirea ei, senatoarea AUR Diana Șoșoacă a spus la România TV că este filată, motiv pentru care vrea să își ia permis de port-armă pentru a se apăra, întrucât ar figura pe o listă neagră pe care se află și jurista Codruța Cerva. 

Șoșoacă a adăugat că Cerva este filată cu o mașină cu plăcuță de înmatriculare de Sibiu, senatoarea insinuând astfel că președintele Klaus Iohannis este în spatele acțiunii de filaj. Delirul nu s-a încheiat aici. Șoșoacă a zis că actorul Bogdan Stanoevici nu mai e printre noi, întrucât ar fi figurat la rândul său pe respectiva listă neagră. 

"Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol

Probabil că eu sunt pe lista neagră, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici, și uite că nu mai e printre noi… Și Codruța Cerva e pe lista neagră, dacă au ajuns s-o fileze cu o mașină de Sibiu. Anul trecut am fost filată, toate mișcările mele au fost supravegheate. Mașini care mă urmăreau peste tot. Mă așteptau în fața blocului și mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filată și acum, mai ales că am ajuns senatoare și nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent", a zis senatoarea AUR. 

Șoșoacă nu e singura "parlamentară mitralieră" din AUR. Într-un comentariu la o postare pe Facebook (pe care o puteți accesa AICI), deputata AUR Gianina Șerban a transmis că nu ar fi o idee rea să intre cu mitraliera în Senat, iar senatorii, unii dintre ei, să fie chiar și împușcați. Propunerea a venit din partea unui cetățean, care i-a spus deputatei: "Ori intrați cu mitraliera în Senat și îi culcați pe toți ori degeaba ne scrieți aici. Faceți cu ei dacă aveți sânge ce a făcut sclavul de Iliescu cu Ceaușescu". Replica deputatei AUR a început în felul următor: "Ideea dumneavoastră nu e rea". (mai multe detalii AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.