Am scăpat de "deputatul AKM", dar i-a luat locul "deputata Mitralieră" din AUR, care consideră că "nu e o idee rea" ca unii senatori să fie împușcați precum dictatorul Nicolae Ceaușescu


Am scăpat de "deputatul AKM", dar i-a luat locul "deputata Mitralieră" din AUR, care consideră că "nu e o idee rea" ca unii senatori să fie împușcați precum dictatorul Nicolae Ceaușescu

Credeam că am scăpat de deputatul Mitralieră în actuala formulă parlamentară, dar ne-am înșelat. Într-un comentariu la o postare pe Facebook (pe care o puteți accesa AICI), deputata AUR Gianina Șerban a transmis că nu ar fi o idee rea să intre cu mitraliera în Senat, iar senatorii, unii dintre ei, să fie chiar și împușcați. Propunerea a venit din partea unui cetățean, care i-a spus deputatei: "Ori intrați cu mitraliera în Senat și îi culcați pe toți ori degeaba ne scrieți aici. Faceți cu ei dacă aveți sânge ce a făcut sclavul de Iliescu cu Ceaușescu". Replica deputatei AUR a început în felul următor: "Ideea dumneavoastră nu e rea".

Redăm captura de ecran care conține discuția dintre deputata Mitralieră și cetățeanul extremist (sursa: Paul Gabor, Facebook):

După mai multe ore, deputata Gianina Șerban și-a șters comentariul, dar a rămas cel scris de cetățeanul cu cerințe mai mult decât extremiste. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.