VIDEO. Șoșoacă, circ inimaginabil cu preot, lumânări și colivă la blocul în care a locuit Bogdan Stanoevici. Senatoarea a urlat că actorul a fost ucis și că s-au pus „bani grei” ca ea să fie asasinată pentru că știe prea multe


VIDEO. Șoșoacă, circ inimaginabil cu preot, lumânări și colivă la blocul în care a locuit Bogdan Stanoevici. Senatoarea a urlat că actorul a fost ucis și că s-au pus „bani grei” ca ea să fie asasinată pentru că știe prea multe

Balamuc de nedescris, joi seară, în fața imobilului în care a locuit actorul și politicianul Bogdan Stanoevici, decedat, marți, la terapie intensivă unde fusese transferat pentru că era infectat cu noul coronavirus, iar starea sa se agravase. Senatoarea Diana Șoșoacă, alături de soț, de un preot și mai multe persoane cu lumânări, steaguri și colivă au blocat trotuarul din fața blocului decedatului, parlamentara de la AUR urlând, într-un LIVE, mai bine de jumătate de oră despre cum a fost ucis de către „sistem” fostul ministru în cabinetul Ponta și despre cum ar urma să fie și ea ucisă ca să i se închidă gura.  

Exasperați, vecinii și-au exprimat nemulțumirea luând-o la rost pe senatoarea urlătoare de la AUR - „când terminați cu circul ăsta?!” - moment în care aceasta și-a întrerupt brusc transmisiunea LIVE de pe Faceboook.  

„Știu că s-au pus bani grei să fiu redusă la tăcere. Numai că-i anunț pe toți cei care îmi doresc moartea că am înregistrat tot ceea ce știu și am împărțit toate documentele pe care le am împotriva sistemului mizerabil din România în cam 14 părți. După moartea mea vor ieși toate înregistrările pe care le-am făcut cu tot ce știu despre acest sistem și vor ieși toate dovezile...cred că sunt mai ok în viață, încă mă abțin, decât dacă mă omorâți. Dacă voi muri, dovezile ies la suprafață. (…) 

Nu știu de ce Iohannis nu vine, totuși este un fost ministru. Ar trebui ca domnul președinte să vină, tot guvernul să fie la Bellu și să-i spună iartă-ne, Bogdan, pentru că te-am omorât, pentru că sistemul nostru mizerabil și lașitatea nostră te-a omorât. (….) Apropo, ecologiștii, unde sunteți?! Unde sunteți, dragă Partid Ecologist, că v-ați făcut niște mizerii ce sunteți, ați știut doar să ne înjurați pe noi la parlamentare. Pe Bogdan acu de ce nu-l apărați? De ce nu ați solicitat autopsie? Și de ce nu ați fost la spital? Știți unde se află toate actele oficiale ale lui Bogdan Stanoevici? LA MINEEE, mișeilor, că pot să demonstrez o groază de lucruri, nemernicilor care mi l-ați omorât”, a zbierat senatoarea, oprindu-se din urlete doar pentru a mai trasa scurte indicații celor din jur și apoi pentru a participa la slujba de pomenire. VIDEO AICI

Negaționist, vocal protestatar antimască și antimăsuri de prevenire a răspândirii noului coronavirus, Bogdan Stanoevici, actor și politician, fost candidat la președinție la ultimele alegeri pentru Cotroceni, a murit, marți, la vârsta de 62 de ani, la institutul CC Iliescu, din Capitală, unde fusese transferat în 25 decembrie de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Cauza oficială a morții a fost reprezentată de complicațiile survenite în urma infectării cu COVID-19 

Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București, susține că testul de Covid al lui Stanoevici ar fi iesit negativ pe data de 8 decembrie, însă starea de sănătate a rămas în continuare foarte gravă. 

„Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contactat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID”, a explicat doctorița Pop într-o intervenție la RTV.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.