Preotul Necula, mesaj ferm către antivacciniști: "În mâna lui Dumnezeu stau și astfel de vaccinuri"


Preotul Necula, mesaj ferm către antivacciniști: "În mâna lui Dumnezeu stau și astfel de vaccinuri"

Preotul Constantin Necula a transmis duminică la Digi24, în contextul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, că "în mâna lui Dumnezeu, din când în când, stau și astfel de vaccinuri".

"A crede că vaccinul e o încălcare a unei dogme ține de învelirea anatomiei în ideologie și e extrem de periculos, și dacă privești dintr-o parte și din alta. Credincios însemană om cu încredere în Dumnezeu și care-l lasă și pe Dumnezeu să aibă încredere în el. Adică un om lucid care conștientizează o dată în plus că este în mâna lui Dumnezeu, iar în mâna lui Dumnezeu, din când în când, stau și astfel de vaccinuri", a subliniat Necula. 

De asemenea, preotul Constantin Necula a punctat importanța modului în care autoritățile transmit mesajele către cetățeni, de a-i face să înțeleagă că nu sunt un fel de cobai.

"Trebuie explicat oamenilor foarte atent și fără nicio presiune din cale afară, noi suntem sub presiunea timpului, asta ne costă acum. Raportăm numărul de vaccinați și asta ne costă, în timp, dar cred că e un moment să respirăm un pic, să luăm aer în piept, să ne liniștim și să vedem cum îi facem pe oameni să înțeleagă că nu sunt cobai, că nu se supune asupra lor o presiune de genul acesta. E momentul să-i lăsăm pe profesioniști să vorbească, dar să-i învățăm cum să vorbească, pentru a fi înțeleși", a adăugat Necula. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.