Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță vrea să șteargă pe jos cu freza ”golănașului tupeist” Ionuț Cristache, impostorul îndopat cu bani publici la TVR. ”O voi face în calitate de cetățean român a cărui inteligență e violată sistematic de propria televiziune”


Scriitorul și teologul Cristian Bădiliță vrea să șteargă pe jos cu freza ”golănașului tupeist” Ionuț Cristache, impostorul îndopat cu bani publici la TVR. ”O voi face în calitate de cetățean român a cărui inteligență e violată sistematic de propria televiziune”

Scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță răbufnește, pe pagina de Facebook a domniei sale, sătul de impostura și nesimțirea strigătoare la cer în care băltește la propriu Televiziunea Română, condusă de o semianalfabetă agresivă, Doina Gradea, aka ”Cap de porc”, și de un golănaș tupeist, Ionuț ”Sărmăluță” Cristache, fost argat pe plantația turnătorului securist Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun. 

După ce face trimitere la halurile care se reproduc în mod uzual pe sticla postului public de televiziune – printre care ”haplea cristoiu” și ”haplea dinescu”, îndopați cu bani publici –, Cristian Bădiliță anunță că îl bate gândul să intre într-o seară pe platou și să mature întreaga televiziune cu freza acestui Ionuț ”Sărmăluță” Cristache.

Podul.ro vă prezintă comentariile lui Cristian Bădiliță:

”Cum e posibil ca, la 31 de ani de la Revoluția bunului simț, TVR, una dintre instituțiile criminale și după 1990 (îmi măsor cuvintele), să fie condusă tot de un semianalfabet (la feminin, pe banii noștri) și un golănaș tupeist, Ionuț (înțelegeți, Ionuț!?) și nu mai știu cum, să ‹dezbată› (pe banii noștri) chestiunile umanității alături de haplea cristoiu, haplea dinescu și alți trei, patru de aceeași factură? 

Cum e posibil? 

Știu că Iohannis e mai mult decît limitat, dar aici trebuie să intervină. E vorba de televiziunea publică. Să intre într-o seară pe platou și să măture televiziunea cu freza acestui... Ionuț. 

Altfel o voi face eu, în calitate de cetățean român a cărui inteligență e violată sistematic de propria televiziune”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.