"Mitralieră" nu se gândește că ar putea ajunge la Rahova: "Mă întorc la afaceri"


"Mitralieră" nu se gândește că ar putea ajunge la Rahova: "Mă întorc la afaceri"

În timp ce DNA l-a pus pe 16 decembrie sub acuzare întrucât ar fi un fals revoluționar, fostul deputat PSD Cătălin Rădulescu "Mitralieră" își face planuri legat de activitatea pe care o va avea în libertate, nefiind cu gândul că ar putea ajunge la Rahova. 

Concret, Cătălin Rădulescu a precizat pe 17 decembrie pentru Newsweek că nu vrea să mai audă de politică după ce a rămas pe din afara Parlamentului, calea lui de acum încolo fiind înapoi către lumea afacerilor.

 "Voi face ce am făcut și înainte de a intra în Parlament. Spre deosebire de alții care aveau salarii la stat, eu am venit din privat.

Aveam hoteluri, o companie de construcție, clinici medicale. Mă întorc la afaceri.

Am o clinică cu sora mea în București, o să redevin patron de clinică, dar o să văd dacă o să și profesez ca medic. Voi vedea.

Renunț la politică, mă apuc de business. Nu îmi mai trebuie politică”, a declarat Cătălin Rădulescu, pentru Newsweek România.

Reiterăm că DNA a comunicat miercuri că l-a pus sub acuzare pe fostul deputat PSD, Cătălin Rădulescu "Mitralieră", pentru complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite și pentru fals în declarații în formă continuată. Procurorii au evidențiat că deputatul "Mitralieră" ar fi obținut fraudulos certificatul de Revoluționar cu Rol Determinant, întrucât s-ar fi aflat în Decembrie 1989 la Pitești, nu în Timișoara sau București. Rădulescu a beneficiat de-a lungul timpului de suma de 143 de mii de lei pentru statutul de Revoluționar cu Rol Determinant. În același dosar au fost puși sub acuzare și trei foști membri ai Comisiei pentru eliberarea noului certificat de Luptător cu Rol Determinant, care l-ar fi ajutat pe Rădulescu să obțină respectivul statut. (mai multe detalii AICI)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.