Capcana AUR. Vom asista la cea mai perfidă tentativă de compromitere a conservatorismului din România


Capcana AUR. Vom asista la cea mai perfidă tentativă de compromitere a conservatorismului din România

A numi drept ”conservatoire” o grupare care a coborât mult mai jos chiar decât OTV-ul lui Dan Diaconescu punând în pericol sănătatea cetățenilor României si instigand stradal la nerespectarea măsurilor de combatere și prevenire a pandemiei, călcând în picioare cu premeditare legile Țării, este cel puțin un sacrilegiu. 

În anii care vin, suntem chemați să apărăm valorile identitar-conservatoare din România și să punem ferm si apăsat linia roșie dintre dimensiunea asumat creștină și tentativele unor populiști de a umple de gunoi tot ce avem mai sfânt pe lume. 

Vom asista la cea mai perfidă tentativă de compromitere a conservatorismului din România și la o încercare de decredibilizare a Bisericii Ortodoxe Române executată de niște falși susținători. 

Sunt convins că toți activiștii neo-marxiști exultă acum, când după luni de minciună si linșaj mediatic la adresa dreptei identitare românești, se vor trezi cu unii care să le gireze indirect toate aberațiile și ticăloșiile. 

Și încă ceva: mai lăsați-ne cu toți ”mărturisitorii de pandemie” care până nu demult alungau creștinii de la evenimente publice cu pretins substrat național ori care insultau pe față Sfinții Bisericii și râdeau de cei care merg la moaște! 

Altfel, a fi creștin și patriot nu înseamnă să instigi în cel mai anarhist mod, să înjuri pe toată lumea și să îți faci capital politic pe seama bolii și a suferinței cumplite a semenilor tăi.

Asistăm la o provocare fără precedent pentru România după 1989!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.