Contra cost sau nu, presa afiliată USR-PLUS a avut o mare contribuție la rezultatele alegerilor parlamentare. Motivele


Contra cost sau nu, presa afiliată USR-PLUS a avut o mare contribuție la rezultatele alegerilor parlamentare. Motivele

O mare contribuție la aceste rezultate o are o ”presă” afiliată, contra cost sau nu, USR.

Recorder și manipularea cu copilul, Tolontan și dezvăluirea despre poștă combinată, la marele fix, cu minciuna inflamantă despre distrugerea voturilor prin corespondență, presa #rezist cu ”blatul PNL-PSD” încălzit de mai multe ori,Tapalagă cu dictatura lui Iohannis.

Au mers perfect pe narativul PSD și AUR. Muncă gratis și de valoare pentru aceștia. 

Au isterizat partea deja fanatică a USR, au decredibilizat PNL și au speriat lumea să iasă la vot. Exact ce am scris înainte de alegeri. Niște inconștienți, bucuroși că pot face rău. Au antagonizat o parte a populației și au scârbit de politică o alta. Bună afacere. 

Aripa dură a USR a dat muniție din plin AUR prin discursul creștinofob, împotriva pupătorilor de moaște, care a sfâșiat-o pe Elena Lasconi, care a speriat o parte mare a populației, care s-a dus spre singurii care s-au oferit să îi apere. AUR. Cea mai simplă strategie electorală, cea a Salvatorului.

Au rămas și unii și alții cu iluzia unui câștig la referendumul pentru familie. Nu au câştigat nimic din acea aiureală. Doar pe Barna. Atunci și-au îngropat și democrația internă, atunci s-a validat implicit teza că cine mișcă îl dă Comisia de integritate afară. Atunci s-a interzis oficial dreptul la opinie, căci Partidul avea opinia corectă. Dacă a fucționat atunci, a funcționat și de atunci. 

În rest discursul ”toți sunt proști și vechi, doar noi progresiștii” nu atrage mai mult de 15 %. Jumătate din scorul PSD. Fix cât a luat Barna la prezidențiale.

Lupta cu medievalii și CPF-iștii, anatemele către lingătorii de ciolane, înjurăturile la adresa patriarhului, lingurița cu Covid, ostentația de a nu jura Biblie, sunt gesturi în oglindă cu cuplul Teodosie-Șoșoacă, care agită steagul luptei cu marxismul care ne lasă fără biserici. Se merită unii pe alții, au nevoie unii de alții și se incită unii pe alții. Anateme reciproce. Cum erau UDMR cu PRM, mai demult.

Urmează și contribuția PNL. Sunt foarte multe de spus. Până atunci, observ că unii serbează înfrângerea cu trâmbițe. De-a râsul plânsu'.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.