VIDEO. „Superstarul” PNL Ilie Bolojan, campionul administrației locale de succes, a votat pentru autostrăzi și pentru „dezvoltarea României”


VIDEO. „Superstarul” PNL Ilie Bolojan, campionul administrației locale de succes, a votat pentru autostrăzi și pentru „dezvoltarea României”

Unul dintre cei mai apreciați politicieni liberali, pentru performanțele avute în administrația locală și pentru felul în care a înflorit Oradea în mandatul său de primar, Ilie Bolojan, actualul președinte al Consiliului Județean Bihor, a votat la Colegiul Național Emanuil Gojdu din Oradea.

„Votul de astăzi va influenţa semnificativ evoluţia ţării noastre în următorii ani. De acest vot depinde dacă vom avea proiecte, dacă vom avea autostrăzi, dacă vom dezvolta România. De aceea, votul fiecărui cetăţean e important pentru a hotărî modul în care va fi administrată România, cum va arăta viitorul guvern şi proiectele ţării. Eu am votat pentru dezvoltarea ţării noastre şi pentru proiectele judeţului Bihor”, a scris, pe pagina sa oficială de Facebook, Ilie Bolojan, cel despre care fostul premier Victor Pontea spunea recent că ar fi un prim ministru de „zece ori mai bun decât Ludovic Orban” și că Pro România l-ar fi votat cu două mâini dacă ar fi fost propus de PNL ca șef al guvernului după căderea executivului condus de Viorica Dăncilă. 



Ideea ca Ilie Bolojan, 51 de ani, să fie propus premier este avansată și într-un editorial publicat pe siteul ziarului Adevărul (sub titlul „Ilie Bolojan ar fi cel mai bun viitor premier al României”), imediat ce decizia președintelui CJ Bihor de a concedia o mare parte din angajații instituției pe care o conduce a făcut înconjurul presei și a fost primită cu aplauze virtuale de opinia publică. 

SURSA FOTO: bihon.ro

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.