VIDEO. Gabriela Firea s-a votat cu noaptea în cap. Fostul primar general s-a dezlănțuit la adresa guvernului și președintelui: „Au mințit. Au înșelat încrederea oamenilor. I-au sărăcit. I-au umilit. Au dat vina pe bolnavi”


VIDEO. Gabriela Firea s-a votat cu noaptea în cap. Fostul primar general s-a dezlănțuit la adresa guvernului și președintelui: „Au mințit. Au înșelat încrederea oamenilor. I-au sărăcit. I-au umilit. Au dat vina pe bolnavi”

Prim-vicepreşedntele PSD Gabriela Firea a votat, duminică, imediat după deschiderea urnelor, la Colegiul Tehnic Grivița, unde își exprimase opțiunea electorală și pentru alegerile locale. Fostul primar general, care deschide lista PSD la Senat pe București, nu a venit însoțită de soțul Florentin Pandele, ci de gașca din Primăria Capitalei, după cum puteți constata în clipul postat mai jos (transmisiune Live pe pagina oficială a viitoare senatoare PSD).

„Votez mereu cu gândul la oameni. Politicienii au această datorie. Eu nu o simt doar că pe o datorie, este chiar motivul pentru care am intrat în politică. Ce se întâmplă acum în țară, cu un guvern liberal și un președinte partizan, implicat brutal în campania electorală, nu poate fi tolerat. Au mințit. Au înșelat încrederea oamenilor. I-au sărăcit. I-au umilit. Au dat vina pe bolnavi. Au gestionat dezastruos criza Covid refuzând cea mai eficientă soluție: testarea. Au închis școli, biserici, teatre, piețe, industria Horeca. Au vrut alegeri în plină criză sanitară. Să votăm, așadar pentru un guvern competent și cu grijă față de fiecare român”, a scris Firea pe Facebook.


Peste 18 milioane de alegători sunt aşteptaţi duminică, începând cu ora 7:00, în cele 18.802 de secţii de votare organizate în ţară pentru alegerile parlamentare, procesul de votare urmând să se încheie la ora 21:00. În străinătate votul a început deja de vineri, de la ora 20:00 ora României, desfăşurându-se pe durata a două zile. Românii sunt chemaţi la urne pentru a alege 136 de senatori şi 329 de deputaţi, poziţii la care aspiră 7.136 de candidaţi - 4.659 la Camera Deputaţilor şi 2.477 la Senat.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.