Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă: ”Românii vor taxa la urne DEZASTRUL girat de guvernările PSD!” Oferta electorală a PNL Constanța


Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă: ”Românii vor taxa la urne DEZASTRUL girat de guvernările PSD!” Oferta electorală a PNL Constanța

La alegerile din 6 decembrie, constănțenii au de ales între două viziuni extrem de diferite: cea liberală și cea socialistă, explică liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, care consideră că dezastrul girat de guvernările PSD (de-a lungul ultimilor 20 de ani) vor fi taxate de români, la urne.  

„Pe 6 decembrie, oamenii au de ales între două filosofii de guvernare extrem de diferite: pe de o parte au de ales filosofia liberală, care aduce prosperitate şi dezvoltare, pe de alta au de ales filosofia socialistă, cea care a produs mereu sărăcie şi subdezvoltare. Mai clar, românii care vin la urne au de ales între candidaţii Partidului Național Liberal şi candidații PSD. Din păcate, am încheiat recent un ciclu de creştere economică de aproape un deceniu, la finalul căruia însă nu am reuşit să construim nici un sistem de sănătate modern şi performant, nici un sistem de educaţie adoptat cerinţelor pieţei muncii şi nici un sistem de infrastructură european. Am pierdut aceste şanse pentru că la conducere s-au aflat prim-miniştri socialişti care nu au dorit să dezvolte România”, spune Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța care candidează, de pe prima poziție pe listă, pentru un nou mandat.

România se poate dezvolta ca niciodată până acum, cu ajutorul fondurilor europene de 80 de miliarde de euro negociate de președintele Kaus Iohannis.

Istoria ne mai oferă însă o şansă. În următorii ani, putem atrage până la 80 de miliarde de euro din fonduri europene. Dacă la conducerea Guvernului se va afla un premier liberal, aceşti bani se vor duce către investiţii care vor genera prosperitate şi bunăstare. Dacă însă la Palatul Victoria se va afla tot un premier socialist, banii vor fi risipiți ca şi până acum. Românii au văzut dezastrul produs de guvernările PSD, iar constănțenii cu atât mai mult, după 20 de ani de dezastru socialist. Acum avem șansa unei dezvoltări fără precedent, avem o șansă pe care nu avem voie să o ratăm. Iar această șansă se numește guvernarea liberală”, afirmă Bogdan Huțucă, potrivit atacdeconstanta.com.

„Primarul liberal, președintele CJ liberal și guvernul liberal deja lucrează la proiecte comune de dezvoltare a județului. O mare parte din cei 80 de miliarde de euro, banii obținuți de președintele Iohannis la Bruxelles, vor veni la noi în județ. Pe lângă aceștia, vom atrage o mare parte din investițiile americane de 8 miliarde de dolari și vom aduce și finanțare de la bugetul național. Bani sunt, dorința de a face lucruri bune există, avem oameni pregătiți care deja lucrează la proiecte – unele au fost deja depuse”, mai spune Huțucă.

Bogdan Huțucă, Mircea Banias, Marian Crușoveanu, Bogdan Bola, Sorin Mihai, la Camera Deputaților, Septimiu Bourceanu și George Niculescu, la Senat, sunt propunerile PNL Constanța pentru aceste alegeri. 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.