Fostul primar pesedist Dan Tudorache a cheltuit 11 MILIOANE DE EURO pe garduri, bănci, coșuri de gunoi și stâlpi de parcare. Clotilde Armand a devoalat RISIPA INIMAGINABILĂ din Sectorul 1


Fostul primar pesedist Dan Tudorache a cheltuit 11 MILIOANE DE EURO pe garduri, bănci, coșuri de gunoi și stâlpi de parcare. Clotilde Armand a devoalat RISIPA INIMAGINABILĂ din Sectorul 1

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, a publicat luni pe Facebook informații despre cheltuielile angajate de fosta administrație pesedistă condusă de Dan Tudorache, urmărit penal pentru luare de mită și spălare de bani.

Ea a postat pe Facebook următorul text:

„De ce nu mai sunt bani la primărie, d-nă primar?!'

De exemplu: am analizat azi contractul cadru pentru băncuțe și gărdulețe, contract realizat de fosta administrație.

Vă prezint câteva cifre pentru aceste investiții inutile:

- Garduri: 8.8 mil €

- Bănci: 1.2 mil €

- Coșuri gunoi: 0.8 mil €

- Stâlpi parcaje: 0.2 mil €

- Panouri protecție stradală școli: 0.12 mil €

------------------------------------------------

- Cheltuieli angajate: 11.1 mil €

- Plătite (conform ADP S1): 8 mil €

- Rest de plată: 3 mil €

Toate acestea în condițiile în care în Sectorul 1 sunt multe străzi de pământ care necesită investiții urgente.

P.S.: Voi reveni zilele viitoare și voi prezenta cetățenilor (dar și procurorilor) cum o mare companie abonată la bani publici în Sectorul 1 a încercat să ne factureze recent servicii la suprapreț. Așa... niște zeci de milioane în plus. Prin complicitatea unor funcționari publici din Primărie”

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.