Liderul PNȚ Maniu-Mihalache, Radu Rizescu, desființează PSD: ”E o grupare de interlopi și politruci de cea mai joasă speță!”


Liderul PNȚ Maniu-Mihalache, Radu Rizescu, desființează PSD: ”E o grupare de interlopi și politruci de cea mai joasă speță!”

PSD – partidul în care ”conviețuiesc interlopi și politruci de cea mai joasă speță” – trebuie decuplat definitiv de la administrația locală și centrală, avertizează președintele PNȚ Maniu-Mihalache, antreprenorul Radu Rizescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Podul.ro

Întrebat ce așteptări are de la viitoarele alegeri parlamentare cât și de la viitorul guvern pe care acest scrutin îl va emana, Radu Rizescu a răspuns:  

”În primul rând, sper ca PNȚ Maniu-Mihalache să obțină un scor care să mențină speranța vie. În rest, este în continuare foarte important ca PSD să fie redus la tăcere. E important pentru România, nu pentru un partid sau altul. Decuplarea PSD de la putere – din administrația locală și centrală – este un imperativ pentru România. 

PSD a demonstrat că niciodată nu s-a putut reforma. Acolo e o conviețuire intensă între interlopi și politruci de cea mai joasă speță. Din păcate, și trebuie să spunem lucrurilor pe nume, nu doar PSD este magnetul care a atras toate gunoaiele din politica mioritică, lucrurile astea se întâmplă mai mult sau mai puțin peste tot. PNȚ Maniu-Mihalache își dorește să ofere o alternativă viabilă și morală în aceste vremuri tulburi”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.