Stamule încearcă să justifice candidatura traseiștilor pe listele PNL la parlamentare: "Ce ați fi preferat să facem? Să fi ținut guvernul Dăncilă la putere?"


Stamule încearcă să justifice candidatura traseiștilor pe listele PNL la parlamentare: "Ce ați fi preferat să facem? Să fi ținut guvernul Dăncilă la putere?"

Tănase Stamule, consilierul premierului Ludovic Orban, încearcă să justifice, într-o postare pe Facebook, achizițiile făcute de PNL de la mai multe formațiuni politice, inclusiv de la PSD. Stamule precizează că Guvernul Dăncilă nu ar fi fost dat jos dacă PNL nu ar fi oferit garanția unor parlamentari PSD că vor primi locuri eligibile din partea liberalilor la alegerile parlamentare din anul acesta. 

"Circulă pe Facebook și Whatsapp o listă cu foști membri ai altor partide care candidează acum pe lista PNL. Lista este adevărată! Ce uită să explice cei ce promovează această listă este că acești oameni sunt exact cei ce ne-au ajutat să dărâmam guvernul Dancila!

Desigur că unii pot avea argumente împotriva acestor oameni însă fără ei astăzi aveam un guvern Dancila care ar fi trebuit să conducă România în aceste vremuri foarte dificile.

Sigur că am fi dorit cu toții să fie totul curat și imaculat în politică însă realitatea este că politica este arta compromisului iar pentru a scăpa de guvernarea PSD și de catastrofa numita Viorica Dancila a trebuit să facem acest gest politic.

Vă întreb acum pe voi prietenii mei ce ați fi preferat să facem? Să fi tinut guvernul Dancila la putere sau să dăm câteva locuri eligibile pe listele PNL celor ce ne-au ajutat să scăpam de PSD", a scris Stamule pe Facebook. 

Iată lista la care face referire Stamule: 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.