PSD mimează îngrijorarea pentru agricultorii români. Rareș Bogdan tună și fulgeră: "Socialiștii lui Ciolacu mint! Exact așa făcea și Dragnea!"


PSD mimează îngrijorarea pentru agricultorii români. Rareș Bogdan tună și fulgeră: "Socialiștii lui Ciolacu mint! Exact așa făcea și Dragnea!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a lansat marți un mesaj virulent la adresa PSD, care nu a făcut nimic altceva decât să încerce să capitalizeze electoral epidemia COVID-19, în primă instanță îndemnând cetățenii să nu respecte normele epidemiologice pentru a da vina pe guvernarea liberală în legătură cu numărul mare de infectări, pentru ca acum "să să se cocoațe, exact ca o căpușă (altceva nu știu) pe un subiect de care depinde și vlădica, și opinca: piața agro-alimentară". 

"Pesediștii  nu au scos niciun cuvânt despre organizarea culoarelor de acces, distanțare socială, obligativitatea purtării măștii. (...) Socialiștii lui Ciolacu mint cu nerușinare că sunt apărătorii țăranilor și producătorilor români. Exact așa făcea și Dragnea în timp ce afacerile familiei sale prosperau, iar ale românilor sărăceau", a subliniat eurodeputatul liberal. 

Astfel, pesediștii, pe de-o parte au facilitat creșterea numărului de infectări prin mesajele prin care au îndemnat românii să nu se protejeze în fața epidemiei, iar pe de altă parte au jucat ulterior cartea celor panicați de situația epidemiologică din România, inclusiv cerând amânarea alegerilor parlamentare, pentru ca acum să pozeze în cei îngrijorați de soarta producătorilor români. 

Concret, Camera Deputaților a admis marți, în calitate de for decizional, un amendament propus de liderul PSD Marcel Ciolacu şi senatorul PSD Daniel Zamfir, care prevede ca pieţele în spaţii închise, târgurile, bâlciurile, pieţele mixte şi volante şi talciocurile pot rămâne deschise în perioada stării de alertă.

"Siguranța și sănătatea cetățeanului - indiferent de consecințe și înainte de orice!

De câteva zile, culminând cu ziua de astăzi, observ cum caracatița pesediștilor pare că are din nou glas. După ce au demonstrat încă o dată că nu sunt în stare de soluții constructive și proiecte pentru România, acum încearcă să exploateze mediatic-electoral un moment complicat și insuficient explicat cu privire la mutarea piețelor agroalimentare din spații închise în spații deschise. Tupeul celor din PSD demonstrează încă o dată că acest partid, de un cinism care atinge maximul josniciei, trăiește exclusiv din manipularea cetățenilor de bună-credință. Acum, socialiștii lui Ciolacu mint cu nerușinare că sunt apărătorii țăranilor și producătorilor români. Exact așa făcea și Dragnea în timp ce afacerile familiei sale prosperau, iar ale românilor sărăceau. După 30 de ani de democrație originală și economie de piață bazată pe capitalism de cumetrie și clienți politici la discreție, pesediștii urlă ca din gură de șarpe încercând să se cocoațe, exact ca o căpușă (altceva nu știu) pe un subiect de care depinde și vlădica, și opinca: piața agro-alimentară. Acești indivizi, care au luptat împotriva măștii spunând că este botniță, care au alimentat teorii fantasmagorice și scenarita despre Covid 19, și continuă să o facă și acum, dovedesc din nou că, pentru ei, sănătatea românilor este mai puțin importantă decât un folos electoral - noroc că românii nu sunt proști! În loc să vină cu eventuale soluții, ei au votat ca lucrurile să rămână exact cum au fost. Pur și simplu! Nu au scos niciun cuvânt despre organizarea culoarelor de acces, distanțare socială, obligativitatea purtării măștii. Și cum să o facă, dacă își imaginează că pot pune creșterea numărului de îmbolnăviri pe seama PNL, deși PNL încearcă să protejeze populația, nu să o lase neprotejată! Oare acești mizerabili au uitat că au lăsat rezervele naționale goale, că au subfinanțat sănătatea sau au făcut afaceri din achiziții, că au distrus infrastructura medicală? Acești corifei ai populismului deșănțat, ai manipulării, știu exact ce se întâmplă în Franța Belgia, Italia, dar despre asta nu suflă o vorbă, căci minciuna lor ar deveni evidentă pentru cei pe care îi mint! (Legat de Spania și Marea Britanie, Germania, nu știu detalii, poate mă ajutați voi!)", a scris liberalul pe Facebook. 

De asemenea, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a susţinut marți în Parlament că PSD nu este interesat de sănătatea românilor, ci de a aduna mai multe voturi.

"Pieţele sunt închise unde sunt primari PSD. Foarte mulţi primari ai PSD, la comandă politică, au ţinut pieţele închise, deşi deasupra aveau doar un acoperiş. PSD politizează orice. (...) PSD nou este PSD vechi, acela căruia nu i-a păsat niciodată de români, mimează o anumită grijă faţă de românii de rând. (...) Este un joc politic de campanie ieftin, pesediştii speră să obţină voturi ieftin. Ce faceţi este bătaie de joc la adresa producătorului român. Pe cei de la PSD nu-i interesează sănătatea dumneavoastră, ci voturi", a afirmat Roman.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.