O tragedie uriașă s-a produs peste noapte în PSD. Liviu Marian Pop aka „Genunche” s-a retras din partid pentru că nu a mai suportat „dictatura”


O tragedie uriașă s-a produs peste noapte în PSD. Liviu Marian Pop aka „Genunche” s-a retras din partid pentru că nu a mai suportat „dictatura”

Fostul ministru al Educației social-democrate, profesorul de matematică plagiator Liviu Marian Pop, care își botezase genunchiul operat „genunche” și decretase că, în unele cazuri, 12 este mai mare decât 16, a anunțat public, în noapte de luni spre marți, că s-a retras din partidul în numele căruia a ocupat atâtea funcții publice. 

Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean”, a scris senatorul Liviu Marian Pop pe pagina sa de Facebook, precizând totodată că este gata să revină în PSD când Zetea nu va mai fi președintele PSD Maramureș. 

Recent, Liviu Pop scria tot pe Facebook că a fost scos abuziv de pe listele pentru parlamentare ale partidului și își întreba publicul ce i-ar recomanda să facă. Răspunsurile le găsiți în articolul publicat de Podul AICI. 

Iată integral ultima postare a politicianului retras din PSD:

„Dragi prieteni, stimați colegi,

Astăzi m-am retras din Partidul Social Democrat.

Este o decizie grea pentru mine în aceste momente dificile pentru partid, dar nu pot accepta să fac parte dintr-o organizație condusă dictatorial de către Gabriel Valer Zetea care nu respectă statutul PSD și nici ultimul vot din Comitetul Politic Județean.

Nerespectarea deciziilor democratice ale PSD de către acesta, coroborat cu aceeași conduită greșită din campania electorală recentă, mă determină să fac acest lucru.

A condus și pierdut ultimele 3 campanii electorale și își dorește același lucru și pentru a 4 a oară.

Mai mult, doamna puternică din spatele lui l-a determinat să nu respecte hotărârea democratică a 91 de primari, viceprimari si președinți de organizații locale PSD Maramureș.

Rămân același om care se va implica în a ajuta pe fiecare maramureșean și nu numai.

Totodată, rămân alături de toți colegii și colaboratorii cu care am lucrat în ultimii ani.

Îmi rezerv dreptul de a analiza revenirea în PSD doar după ce Gabriel Valer Zetea nu va mai fi președintele organizației PSD Maramureș. 

Să auzim numai de bine și succes tuturor candidaților. 

Baia Mare 09.11.2020”.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.