Nelu Tătaru și Costel Alexe, înghesuiți fără mască într-un minuscul spațiu închis, alături de alte persoane. Ce să mai creadă românii când însuși ministrul Sănătății încalcă propriile recomandări?!


Nelu Tătaru și Costel Alexe, înghesuiți fără mască într-un minuscul spațiu închis, alături de alte persoane. Ce să mai creadă românii când însuși ministrul Sănătății încalcă propriile recomandări?!

Politicienii partidului aflat la guvernare au avut, de-a lungul pandemiei cu care lupta devine tot mai complicată, pe fondul exploziei de infectări, comportamente publice delăsătoare, neglijente sau chiar revoltătoare care au lăsat senzația că abaterile de la restricții nu sunt în definitiv ceva grav, decisiv. 

Recent, însuși ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, care ar trebui să fie model de comportament public responsabil, mai ales că noile restricții sunt o lovitură năucitoare pentru buzunarul multor români, a fost imortalizat fără mască sanitară la Iași, alături de controversatul său coleg de partid Costel Alexe, fostul ministru incompetent al Mediului, ajuns președinte al Consiliului Județean Iași, aflat și el în aceeași situație. Potrivit siteului 7iasi.ro, cei doi, alături de alte patru persoane, au petrecut o vreme într-un iglu de plastic, închis, al unui restaurant din Iași.

Iată ce relatează publicația mai sus pomenită: „Duminică, la amiază, în jurul orei 15.30, Nelu Tătaru s-a întâlnit cu toți aceștia pe terasa unui restaurant din Palas. Grupul s-a închis într-un iglu din material plastic, acoperit parțial cu o prelată pentru ca cei din interior să fie feriți de privirile trecătorilor. Primii care au sosit la întâlnire au fost ministrul Sănătății, consiliera acestuia și fostul ministru al Mediului, Costel Alexe. Ulterior, după câteva zeci de minute, și-a făcut apariția și familia lui Alexe, soția și doi copii minori.

Cele șase persoane prezente în iglu au comandat câteva platouri cu fructe de mare și au solicitat personalului de la restaurant să închidă prelata prin care se făcea accesul în cupola de plastic. După ce au servit masa, soția și cei doi copii ai lui Costel Alexe au plecat. Nelu Tătaru, consiliera acestuia și Costel Alexe au mai petrecut împreună câteva ore”.  

SURSA FOTO: 7iasi (unde găsiți întreaga poveste și mai multe imagini)

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.