Patru ambasadori Covidioți au vizitat Vasluiul în plină pandemie și s-au tras fericiți în poză cu iresponsabilul baron PSD Dumitru Buzatu


Patru ambasadori Covidioți au vizitat Vasluiul în plină pandemie și s-au tras fericiți în poză cu iresponsabilul baron PSD Dumitru Buzatu

Baronul PSD Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui, rerereales în funcție recent, deși sărăcia peste care guvernează este neschimbată de zeci de ani, se laudă pe Facebook cu vizita „de lucru” a patru ambasadori asiatici. Postează și poze din sediul Consiliului Județean cu excelențele lor pliate perfect pe atmosfera de iresponsabilitate pesedistă de la Vaslui, în condițiile în care numărul de infectări cu noul coronavirus a explodat în ultimele zile: nu poartă măști, nu sunt distanțați fizic și primesc fericiți sacoșele cu mici „atenții” din partea oficialilor români.  

Președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, și vicepreședintele CJ, Ciprian Trifan, au primit vizita a patru ambasadori.

Este vorba despre Excelența Sa Abdullah Zawaei Tahir, Ambasadorul Malaysiei la București, Excelența Sa Iqbal Zafar, Ambasadorul Pakistanului, Excelența Sa Amhar Azeth, Ambasadorul Republicii Indonesia, și Excelența Sa Ali Daud, Ambasadorul Bangladeshului.

Cei patru înalți oaspeți ai Vasluiului au fost însoțiți de Florin Mihalache, consilier al ministrului Economiei, și Vivian Oancea, vicepreședinte al Asociației de Prietenie România-China.

Vizita delegației de ambasadori a fost una de cunoaștere a potențialului agroalimentar și de identificare a unor posibile parteneriate economice din județ”, se arată pe pagina oficială de Facebook a CJ Vaslui.  

Niciuna din cele 14 persoane prezente în fotografia de grup nu poartă mască. Nici măcar cele cu surplus de greutate, deși se știe că obezitatea este comorbiditate gravă în cazurile de infectare cu noul coronavirus. Cele mai multe din cazurile care ajung la terapie intensivă au și această problemă de sănătate.  

Mai multe imagini găsiți AICI

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.