Maia Sandu șterge pe jos cu rusofilul Dodon: După 15 noiembrie va ajunge la coșul de GUNOI al istoriei! Chiar și PSRM vrea să scape de el. SOLUȚIA este votul masiv


Maia Sandu șterge pe jos cu rusofilul Dodon: După 15 noiembrie va ajunge la coșul de GUNOI al istoriei! Chiar și PSRM vrea să scape de el. SOLUȚIA este votul masiv

Opulentul rusofil, socialist și românofob Igor Dodon – candidatul Moscovei la funcția supremă în stat – va ajunge la coșul de gunoi al istoriei, chiar după finalul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, susține candidata PAS, Maia Sandu, care anunță că până și PSRM abia așteaptă să scape de el. 

„Igor Dodon după 15 noiembrie va ajunge la coşul de gunoi al istoriei şi PSRM abia aşteaptă să scape de el. Încă de vara trecută l-au tras de manecă cu greu ca să vină la Parlament și să-l alungăm pe Plahotniuc. Într-un fel, o să-i eliberăm și pe socialiști de el”, a spus Maia Sandu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la JTV, potrivit Deschide.md.

În acest context, ea a menţionat că a purtat discuţii cu o parte dintre candidaţii înscrişi în cursa electorală, în vederea identificării susţinerii pentru turul II de scrutin:

„Am vorbit cu Renato Usatîi, Andrei Năstase, Dorin Chirtoacă, la telefon am vorbit cu Tudor Deliu, l-am sunat pe Octavian Ţîcu, nu am reuşit să stabilim o întâlnire”.

În același timp, Maia Sandu a refuzat să analizeze scenariile care se vehiculează legate de nominalizarea la funcția de premier a lui Igor Dodon sau a lui Andrei Năstase, în cazul în care șeful statului ar pierde alegerile.

„E neserios să discutăm scenarii și candidați, nu știm ce se întâmplă în Parlament, dacă mai este majoritate care să-l susțină pe Chicu, sau s-a creat alta. E clar că nu putem face abstracție de Parlament, dar nu e bine să speculăm. Trebuie să luăm una după unu. Am spus ca voi numi în funcție un om onest și competent, asta m-am angajat să fac, cine pe cine va propune vom vedea atunci, în toate instituţiile trebuie să avem oameni integri. În rest, ce majoritate se va forma și cine pe cine va propune, să speculăm, nu va fi corect acum avem altceva mai important, să ieșim la vot. Acesta e primul pas”, a declarat Maia Sandu.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.