Blonda lui "Felix" vrea instaurarea comunismului sanitar: "Avem tradiție în asta. Știm ce înseamnă să taci". Critici lansate către Guvern și președinte pe tema gestionării epidemiei


Blonda lui "Felix" vrea instaurarea comunismului sanitar: "Avem tradiție în asta. Știm ce înseamnă să taci". Critici lansate către Guvern și președinte pe tema gestionării epidemiei

Patronul Antenei 3 Dan Voiculescu și-a trimis astăzi la postul TV Digi24 candidata la alegerile parlamentare din partea formațiunii politice PPU-sl, fosta prezidențiabilă Ramona Ioana Bruynseels, pentru a critica autoritățile în legătură cu gestionarea epidemiei COVID-19. Previzibil, candidata fostului pușcăriaș "Felix" i-a luat la țintă pe liberali pentru faptul că unii dintre ei nu au respectat în unele situații normele epidemiologice, fiind vorba despre atacuri atât către Guvernul Orban, cât și către președintele Klaus Iohannis, dar i-a menajat pe cei din PSD. În acest context, Bruynseels a precizat că românii nu respectă regulile epidemiologice din cauza semnalului pe care l-au dat autoritățile prin greșelile menționate anterior, dar și din pricina unei inconsecvențe în comunicare. 

CITIȚI ȘI: Marcel Ciolacu are deviație de caracter: minte de îngheață apele! Un martor de la restaurant povestește cât de hoțește s-au comportat pesediștii când s-au prins că au fost pozați/„Au tras draperiile, au încuiat ușa restaurantului, au stins lumina”

De altfel, Ramona Bruynseels a adăugat că românii au o tradiție în a respecta legea, căci au făcut-o și în comunism, candidata lui "Felix" insinuând că actuala guvernare ar trebui să instaureze un fel de comunism sanitar, căci oricum cetățenii vor fi obedienți. 

"Cauza pornește până la urmă de la eșecul autorităților de a gestiona așa cum ar fi trebuit și cum oamenii ar fi așteptat, raportat la modelele vestice, această criză. Atâta vreme cât tu, Guvern, cât tu președinte ești prins în ipostaze în care tu nu respecți aceste reguli, atâta vreme cât apari cu whisky-ul, cu trabucurile pe masă și fără mască ce vrei de la oameni în acel moment? Cum să respecte oamenii aceste reguli? 

Oamenii își pierd încrederea pe care oricum și-au pierdut-o în ultimii 30 de ani după atâtea eșecuri și după atâtea dezamăgiri repetate. Atunci, dacă vii într-o perioadă de criză cu o inconsecvență în comunicare, cu astfel de încălcări ale propriilor reguli ce poți să aștepți? Poți să aștepți ură, frustrări, mai multă dezbinare și, categoric, lipsă de încredere. De aceea românii nu respectă. Românii nu sunt oameni care să nu respecte legea. Noi am respectat legea și în comunism, avem tradiție în asta, știm ce înseamnă să taci, să respecți legea", a zis Bruynseels. 

Bruynseels este același personaj care s-a făcut de râs în 2019 când a declarat într-o emisiune la Digi 24 că România și Rusia sunt "împreună parte a NATO", iar cele două țări ar trebui să continue "exercițiile militare bilaterale".

CITIȚI ȘI: Cascadorii râsului! Ramona Ioana Bruynseels, marioneta turnătorului Voiculescu, crede că Rusia este membră NATO

CITIȚI ȘI: Viorica Dăncilă a numit-o consilier de stat pe PROTEJATA lui Gabriel Oprea! CULISELE unei cariere fulminante EXCLUSIV

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.