Ha, ha, ha! Turcescu îi râde în nas lui Băsescu, după ce a rămas fără locul de deputat. EBA, parașutată în capul listei taman la Constanța

Ha, ha, ha! Turcescu îi râde în nas lui Băsescu, după ce a rămas fără locul de deputat. EBA, parașutată în capul listei taman la Constanța

„Ha, ha, ha!” Acesta a fost singurul comentariu făcut de deputatul PMP Robert Turcescu, după ce a aflat că Elena Băsescu, mezina fostului președinte, a aterizat tocmai în capul listei PMP Constanța pentru Camera Deputaților.

Robert Turcescu este în prezent deputat de Constanța, după ce, în 2016, a candidat cu succes de pe prima poziție a listei.

Ulterior, Turcescu a anunțat că va deschide lista PMP pentru Camera Deputaților la Brașov.

„Sînt pe drum spre București după o întâlnire foarte bună cu o parte din colegii mei de la organizația PMP Brașov, condusă de Costel Mihai.

Am vorbit vreme de mai bine de două ceasuri despre alegerile parlamentare din 6 decembrie și despre felul în care vom lucra în această perioadă de campanie.

Eu deschid lista PMP Brașov pentru Camera Deputaților, iar Costel Mihai (viceprimar al municipiului Brașov) va deschide lista PMP pentru Senat.

Avem încredere că în această formulă- și cu sprijinul colegilor din organizațiile locale- vom reuși să aducem pentru PMP Brașov o necesară reprezentare în Parlamentul României! Să ne țineți pumnii, da?”

Elena Băsescu a fost propulsată de tatăl său și în Parlamentul European în mandatul 2009 – 2014, când, deși a candidat ca independentă, a beneficiat de voturile aduse de PDL.