Pușcăriașul Adrian ”Bombonel” Năstase, scandalizat că Șerban Nicolae, Ciordache, Mitralieră&Co au fost epurați de pe listele PSD. Putinistul invocă loialitatea față de partidul-stat


Pușcăriașul Adrian ”Bombonel” Năstase, scandalizat că Șerban Nicolae, Ciordache, Mitralieră&Co au fost epurați de pe listele PSD. Putinistul invocă loialitatea față de partidul-stat

Fostul pușcăriaș de drept comun Adrian ”Bombonel” Năstase – notoriu propagandist putinistoid – îl critică pe baronul Marcel Ciolacu și pe ceilalți lideri de la vârful PSD pentru că i-au epurat de pe listele parlamentare pe indivizii Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Șerban Niculae, ”Mitralieră”, Liviu Pleșoianu și Dănuț Andrușcă, dar și pe individa Carmen Dan.

Asta în timp ce Marcel Ciolacu le asigura unora dintre cei de mai sus sinecuri călduțe și remunerate faraonic: Florin Iordache urmează să fie consolat cu o funcție în conducerea Consiliului Legislativ, funcție care îi va rămâne pe viață acestui ”Ciordache”.

Fostul pușcăriaș Năstase insistă că cea mai mare calitate a personajelor enumerate mai sus e ”loialitatea față de partid”

”Nu trebuie să luăm decizii de schimbare in ideea că, in felul asta, ne va vota si Alina Mungiu. Oricum, nu ne va vota. Si de aceea loialitatea fată de partid nu trebuie sanctionată eliminindu-i de pe liste pe cei care s-au bătut pentru partid, pornind de la considerentul că ‹opinia publică a sondajelor› nu-i doreste”, se reproduce Adrian Năstase, pe blog.

În realitate, Bombonel e morcovit fiindcă n-a putut să-și impună odrasla mezină pe listele parlamentare ale PSD. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.