Fiecare vot contează! Anunț venit din partea echipei lui Nicușor Dan: "A recuperat startul mai lent și are suflu să câștige cursa!"


Fiecare vot contează! Anunț venit din partea echipei lui Nicușor Dan: "A recuperat startul mai lent și are suflu să câștige cursa!"

Gabriela Firea ar fi avut trei procente în faţa lui Nicuşor Dan la ora 14.00, arată date de tip exit poll oferite publicației Adevărul. Informaţiile au la bază primele rezultate furnizate de casele de sondare care fac sondaje la ieșirea de la urne.

În urmă cu scurt timp, Cătălin Deaconescu, consilier general PNL, a anunțat pe Facebook că în jurul orei 16 "Nicușor Dan a recuperat startul mai lent, aleargă bine și are suflu să câștige cursa".

Deaconescu: "Nu vă fie frică, #Catastro... pică!

Și nu se mai ridică!

Suntem la capătul turnantei, Alergătorul ”clanului” matematicienilor a recuperat startul mai lent, aleargă bine și are suflu să câștige cursa.
Reprezentantul familiei voluntariene a început să se încurce între tentacule, dar încă nu a abandonat!

Pentru cei din secțiile de votare: atenție la obstacolele care se pun pe ultima sută de metri celor care doresc să voteze. Atenție la fiecare vot, atenție maximă la numărare!

#HaiLaVot".

Până la ora 17, prezența la vot în București a fost de 26,46%. Potrivit surselor Podul.ro din interiorul PNL, Nicușor Dan era la ora 16 umăr la umăr cu Firea, fiecare vot fiind important în influențarea rezultatului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.