EXCLUSIV Pușcăriașul Adrian Năstase depune eforturi ca să-și impună fiul cel mic, pe Mihnea, pe lista parlamentară a PSD. Motiv pentru care s-a travestit în Dana Budeanu și sare la beregata lui Nicușor Dan


EXCLUSIV Pușcăriașul Adrian Năstase depune eforturi ca să-și impună fiul cel mic, pe Mihnea, pe lista parlamentară a PSD. Motiv pentru care s-a travestit în Dana Budeanu și sare la beregata lui Nicușor Dan

Fostul pușcăriaș de drept comun Adrian ”Bombonel” Năstase (condamnat pentru corupție) are ipocrizia scabroasă de a sări la beregata lui Nicușor Dan, pe blog, din rațiuni electorale, reîncălzind fake news-urile împroșcate de una dintre variantele sale feminine: mahalagioaica Dana Budeanu, agenta electorală a primăriței dezastruoase și PSD-iste Gabriela Firea.

”Regele e gol”, debitează infractorul Năstase, odinioară fost gherțoi UTC, premier al PSD și tătuc al baroniadei partidului-stat, individul care a făcut de râs România pe plan internațional, înfundând pârnaia pentru fapte de corupție, laolaltă cu nume grele din camarila sa penală. După eliberare, Năstase și-a dat arama pe față și s-a transformat într-un propagandist putinist de cea mai caraghioasă speță, postură din care, iată, o susține virulent pe Firea.

Potrivit surselor Podul.ro, agitația lui Adrian Năstase este cauzată tot de interesele sale politice (la care nu a renunțat niciodată) și de cele ale familiei sale.

Mai exact, după ce s-a strofocat fără succes să-l propulseze pe mezinul său Mihnea pe lista europarlamentară a PSD (fiindcă Dragnea a dat locul altcuiva), Bombonel se căznește acum să-și împingă fiul pe lista parlamentară a PSD.

Asta în condițiile în care, deși provine dintr-o familie bugetivoră putred de bogată, e o tradiție ca Mihnea Năstase să fie plătit cu bani europeni sau publici, fiindcă tăticul îl tot bagă peste tot, cu abnegație și telefoane date oriunde.

Mihnea Năstase a fost asistent la cabinetul europarlamentarului Cătălin Ivan, unde se ocupa, țineți-vă bine, de relația cu Rusia, de parcă se terminaseră țările democratice și civilizate. Ulterior i-a fost consilier onorific vicepremierului de tristă amintire Mihai Fifor.

Totodată, Năstase dă din coate și pentru faptul că s-a obișnuit să trăiască în trecutul public, nu în cel personal, și speră că după 2022, când sancțiunile condamnării se sfârșesc, se va întoarce la vârful PSD, într-o formă sau alta, fiindu-i permis să candideze și să fie ales în funcții publice.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.