Kaghebista Firea. Stadiile tentativei PSD de a-l distruge pe Nicușor Dan, prezentate de un deputat PNL: "În a cincea etapă, apare otrava, dar nu e (sper) cazul României!". Paralela liberalului cu ceea ce a pățit Navalnîi


Kaghebista Firea. Stadiile tentativei PSD de a-l distruge pe Nicușor Dan, prezentate de un deputat PNL: "În a cincea etapă, apare otrava, dar nu e (sper) cazul României!". Paralela liberalului cu ceea ce a pățit Navalnîi

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi devoalează metoda prin care PSD a încercat și încearcă să-l compromită și distrugă pe Nicușor Dan, candidatul dreptei unite la Primăria Capitalei. Concret, PSD a deschis valiza cu tehnici KGB și a structurat strategia de a-l decredibiliza pe Nicușor Dan în mai multe etape, subliniază parlamentarul PNL: "Când își simt amenințate interesele (adică puterea și banii), comunisto-mafioții acționează după o metodă consacrată. Încep prin a încerca să-l atragă pe adversarul periculos în tabăra lor, momindu-l cu promisiuni: „Vreau ca Nicușor Dan să devină viceprimarul nostru.” A doua fază e încercarea de batjocorire, de umilire publică, de anihilare morală: „E homosexual”; „Nu are copii”; „E vânzător de copii”. A treia fază e cea cu înregistrări - kagebiștii și mafioții sunt obsedați de filaje, de imagini, de casete cu care vor încerca fie să te șantajeze, fie să te compromită. A patra etapă, cea prin care Navalnîi a trecut, e încercarea de a transforma dizidentul într-un escroc oarecare, într-un infractor de duzină („delapidare”) și de a-l arunca în pușcărie: slavă Domnului că mafioto-comuniștii n-au putut pune mâna pe Justiție în 2017, căci astăzi oponenții lor politici ar fi fost săltați ca la Moscova".

Astfel, liberalul a făcut o paralelă între ceea ce i s-a întâmplat dizidentului rus Navalnîi și ceea ce a pățit Nicușor Dan în ultima perioadă, atrăgând atenția că PSD nu recurge la metode precum otrăvirea adversarilor politici doar datorită apartenenței României la UE și NATO.

Redăm declarația liberalului:

"Înainte de a-l otrăvi, regimul lui Putin l-a aruncat pe dizidentul Navalnîi în închisoare. I-au înscenat o acuzație de „delapidare”, după vechile tehnici de compromitere utilizate de KGB.

Așa acționează sistemele post-comuniste - care constituie un amestec de mafie și nomenclatură. Iar PSD, ca și regimul Putin, reprezintă o astfel de sinteză între ex-comuniști și mafioți.

Când își simt amenințate interesele (adică puterea și banii), comunisto-mafioții acționează după o metodă consacrată. Încep prin a încerca să-l atragă pe adversarul periculos în tabăra lor, momindu-l cu promisiuni: „Vreau ca Nicușor Dan să devină viceprimarul nostru.” A doua fază e încercarea de batjocorire, de umilire publică, de anihilare morală: „E homosexual”; „Nu are copii”; „E vânzător de copii”. A treia fază e cea cu înregistrări - kagebiștii și mafioții sunt obsedați de filaje, de imagini, de casete cu care vor încerca fie să te șantajeze, fie să te compromită. A patra etapă, cea prin care Navalnîi a trecut, e încercarea de a transforma dizidentul într-un escroc oarecare, într-un infractor de duzină („delapidare”) și de a-l arunca în pușcărie: slavă Domnului că mafioto-comuniștii n-au putut pune mâna pe Justiție în 2017, căci astăzi oponenții lor politici ar fi fost săltați ca la Moscova. În a cincea etapă, apare otrava - pentru că oamenii ăstia n-ar ceda puterea pentru nimic în lume; nu e (sper!) cazul României - apartenența la UE și parteneriatul cu Statele Unite ne-au ferit de această versiune sângeroasă a mafiei politice.

Nicușor Dan e azi mai important pentru viitorul occidental al României decât a fost vreodată. Pentru că abia acum, înțelegând că pierd accesul la trezoreria fără fund a Capitalei, mafioții tineri și securiștii bătrâni s-au năpustit asupra lui, ca să-l distrugă, să-l anihileze moral („homosexualul”, „escrocul”) și să-l arunce în închisoare.

Tocilarul de la Sorbona, asupra căruia s-au aruncat mafioții și comuniștii analfabeți care jefuiesc și înjosesc de trei decenii această țară, merită toată încrederea și tot suportul nostru. Dacă au deschis valiza cu tehnici KGB ca să-l distrugă, trebuie să fie ceva al naibii de bun în privința lui".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.