Gabriela Firea l-a făcut pe turnătorul securist Dan ”Felix” Voiculescu cetățean de onoare al Bucureștiului? ”Onoarea” de a-și turna rudele


Gabriela Firea l-a făcut pe turnătorul securist Dan ”Felix” Voiculescu cetățean de onoare al Bucureștiului? ”Onoarea” de a-și turna rudele

Scriitorul, publicistul și omul de televiziune Radu Paraschivescu întreabă, pe Facebook, dacă nu cumva turnătorul securist Dan ”Felix” Voiculescu a ajuns cetățean de onoare al Bucureștiului, în epoca fostei sale angajate, Gabriela Firea. Ceea ce n-ar mai mira pe nimeni, explică scriitorul, în condițiile în care distincția i-a fost acordată și unui alt turnător prolific, Bălăceanu-Stolnici-Laurențiu.

”Oare Dan Voiculescu-Felix o fi cetăţean de onoare al municipiului Bucureşti? Aşa ar fi logic.

Dacă îi acorzi distincţia lui Constantin Bălăceanu-Stolnici-Laurenţiu, nu trebuie să eziţi nici în privinţa lui Felix. Pe lângă afacerea Crescent, omul şi-a turnat o rudă la Securitate. Dacă nici asta nu-l transformă în cetăţean de ONOARE, înseamnă că nu mai ştim să preţuim cuvintele”, scrie Radu Paraschivescu.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.