Ioana Constantin: "Lansez o invitație către Tudorache și Clotilde Armand să-și pună cizmele să vină să vadă realitatea din teren!". Cartierul din S1 lăsat în mocirlă


Ioana Constantin: "Lansez o invitație către Tudorache și Clotilde Armand să-și pună cizmele să vină să vadă realitatea din teren!". Cartierul din S1 lăsat în mocirlă

Candidata PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, s-a întors vineri în Cartierul 16 februarie din S1, pentru a filma mocirla în care primarul pesedist Dan Tudorache a lăsat respectiva zonă, cu străzi neasfaltate, inundate când plouă, apă care intră și în curțile cetățenilor. (vedeți AICI video cu zona din S1 lăsată de Tudorache în mocirlă)

VEDEȚI ȘI: VIDEO Cartierul din S1 menținut de Tudorache într-o sărăcie lucie. Ioana Constantin, vizită la fața locului: "N-avem asfalt, n-avem gaze, peste 1000 de copii trăiesc în condiții de nesiguranță totală, mizerie, fără acces simplu la educație!"

În acest context, Ioana Constantin a atras atenția că sutele de copii din Cartierul 16 Februarie vor trebui să meargă în curând la școală în asemenea condiții.

Totodată, candidata PMP a lansat o invitație către pesedistul Dan Tudorache și candidata USR-PLUS-PNL la Primăria S1, Clotilde Armand, "să-și pună cizmele să vină să vadă realitatea din teren".

Ioana Constantin: "Așa arată străzile din cartierul 16 Februarie - Giulești, sectorul 1, de fiecare dată când plouă. Am fost aici în această dimineață cu colegii mei de la PMP Sector 1. Străzi și curți inundate pe străzi neasfaltate în cel mai bogat dintre sectoarele Bucureștiului. Domnule primar Tudorache, doamna Clotilde Armand, Sectorul 1 e și aici, nu doar în centru! Ce vom face cu sutele de copii care vor trebui să ajungă la grădiniță și la școală în aceste condiții?

Asfaltarea acestor străzi e prioritate zero. Este o uriașă Rușine să avem încă străzi neasfaltate în Capitala țării!

Lansez o invitație către Dan Tudorache și Clotilde Armand să-și pună cizmele să vină să vadă realitatea din teren și să asfaltăm străzile acestea din Sectorul 1 că nu-i atât de complicat".

Vedeți o galerie foto de la fața locului:

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.