VIDEO După ce a dat tensiometre pe post de mită electorală în 2019, primarul Florea a oferit astăzi ilegal vouchere de 100 de lei pentru a cumpăra voturi


VIDEO După ce a dat tensiometre pe post de mită electorală în 2019, primarul Florea a oferit astăzi ilegal vouchere de 100 de lei pentru a cumpăra voturi

Candidatul PNL-USR-PLUS pentru Primăria Sector 5, Cristian Băcanu, a publicat miercuri un clip pe pagina sa de Facebook din care reiese că edilul PSD al S5, Daniel Florea, recurge, din nou, la metehnele politicii dâmbovițene, oferind mită electorală, cu o zi înainte de începerea campaniei. Concret, oamenii lui Florea, îmbrăcați în tricouri cu sigla PSD, au împărțit pungi și vouchere de 100 de lei în Sectorul 5. În acest context, PNL București l-a somat pe actualul primar al Sectorului 5 "să înceteze să cumpere cumpere voturi și să iasă în fața electoratului, dacă are curaj".

"Aceste vouchere valorice se dau prin Centrul Multifuncțional Sf Andrei și nu au fost aprobate de Consiliul Local. Sunt dovezi clare ale faptului că Daniel Florea încalcă legislația electorală și se comportă în Sectorul 5 ca pe propria moșie", au mai subliniat liberalii.

Redăm comunicatul PNL București: "Mită electorală marca PSD în Bucureşti? Da, în Sectorul 5, în 2020!

❗ Primarul ”MITĂ” Daniel Florea împarte pungi și vouchere sociale, în Sectorul 5, cu o zi înainte de începutul campaniei, disperat că își pierde mandatul

❗ Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, recidivează și continuă seria ilegalităților, crezând că mai are vreo șansă să își păstreze funcția, după 27 septembrie.

❗ Imagini incredibile au fost surprinse pe Strada Sabinelor, unde oamenii PSD, având tricouri cu sigla partidului, împart pungi la porțile caselor. De asemenea, chiar lângă sediul Serviciului de Evidența Populației Sector 5, zeci de persoane așteptau să primească vouchere de 100 de lei, de la Primărie. Totul sub atenta supraveghere a Poliției Locale din sector.

❗ Aceste vouchere valorice se dau prin Centrul Multifuncțional Sf Andrei și nu au fost aprobate de Consiliul Local. Sunt dovezi clare ale faptului că Daniel Florea încalcă legislația electorală și se comportă în Sectorul 5 ca pe propria moșie.

❗ Nu e prima dată când acest personaj apelează la ”pomeni electorale” pentru propria sa imagine și în beneficiul său electoral.

❗ De la smartwatch-uri care nu au funcționat niciodată, până la pachete cu dulciuri și rechizite in-scripționate cu inițialele sale, Florea a transformat întregul Sector 5 într-un imens tablou narcisist, punându-și numele până și pe pubele, pe hainele celor de la salubritate, sau pe mașinile de gunoi.

❗ Vanitatea primarului Florea a atins cote nemaiîntâlnite. Se joacă cu nervii locuitorilor, care au ajuns să fie exasperați de mizeria și debandada din acest sector.

❗ PNL București îl somează pe actualul primar al Sectorului 5 să înceteze să cumpere cumpere voturi și să iasă în fața electoratului, dacă are curaj!".

Vedeți video:


Totodată, reiterăm că Podul.ro semnala anul trecut, în plină campanie pentru alegerile europarlamentare, că primarul PSD Daniel Florea împărțea sute de tensiometre prin Sectorul 5.

VEDEȚI ȘI: VIDEO EXCLUSIV O nouă culme a MITEI electorale: Agenții PSD împart TENSIOMETRE din portbagaj în Rahova și Ferentari

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.