Tomac zguduie noua conducere a PSD: "Moțiunea de cenzură NU va trece!". Liderul PMP evidențiază iresponsabilitatea pesediștilor

Tomac zguduie noua conducere a PSD: "Moțiunea de cenzură NU va trece!". Liderul PMP evidențiază iresponsabilitatea pesediștilor

Președintele PMP Eugen Tomac a precizat luni că moțiunea de cenzură depusă de PSD contra Guvernului Orban nu va trece. Totodată, liderul PMP a evidențiat iresponsabilitatea noii conduceri a PSD: "Doar Ciolacu și ai lui sunt capabili, din rațiuni electorale mărunte, să își imagineze că există opțiunea de a suprapune o criză politică peste cea sanitară, economică, socială".

Tomac, pe Facebook: "Moțiunea nu trece!

În timp ce toată Europa se concentrează pe măsuri de combatere a crizei generate de coronavirus, cu efectele asociate, în România discutăm de moțiunea de cenzură a PSD.

Țara nostră se află pe marginea prăpastiei (atât economic, cât şi din perspectiva crizei sanitare), iar PSD se pregătește să-i dea un brânci fatal.

Să depui moţiune de cenzură într-o situaţie de urgenţă este un act iresponsabil şi cinic. Doar Ciolacu și ai lui sunt capabili, din rațiuni electorale mărunte, să își imagineze că există opțiunea de a suprapune o criză politică peste cea sanitară, economică, socială.

Noua conducere a PSD s-a discreditat imediat cum a fost aleasă, alegând să pună partidul deasupra românilor și deasupra țării. Moțiunea nu va trece!".