Rareș Bogdan: "Nu cunosc nimic despre trecerea lui Breaz la PNL. E un om mult mai rezonabil decât urangutanii și dinozaurii din PSD de la nivel central!"


Rareș Bogdan: "Nu cunosc nimic despre trecerea lui Breaz la PNL. E un om mult mai rezonabil decât urangutanii și dinozaurii din PSD de la nivel central!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat vineri pentru PSnews că nu cunoaște absolut nimic despre trecerea senatorului Daniel Breaz în tabăra liberalilor. De altfel, Rareș Bogdan a precizat că se bucură că Breaz a ales să plece din PSD, căci este un om "care pare cu siguranță mult mai rezonabil decât urangutanii și dinozaurii care populează partidul ăsta (PSD) la nivel central".

CITIȚI ȘI: Ciolacu, extrem de nervos pe noul liberal Breaz: "Îmi amintesc un episod în biroul lui Dragnea când se milogea"

Rareș Bogdan: "Puțini oameni decenți mai există în PSD. Nu prea îl vedeam alături de personaje fără cultură și foarte îndepărtate de zona de artă și știință care populează acum partidul. Daniel Breaz este un om decent. Mă bucur, având în vedere că suntem din același oraș, din Alba, și că dânsul era unul dintre ultimii intelectuali ai Partidului Social Democrat, mă bucur că a ales calea cea bună.

Puțini oameni decenți mai există în PSD, dar el era unul dintre ei și cred că a făcut un gest de onoare. E un gest normal. Îl așteptam de la Daniel, nu prea îl vedeam alături de personaje fără cultură și foarte îndepărtate de zona de artă și știință care populează acum PSD-ul.

Despre trecerea lui Daniel Breaz la PNL nu cunosc absolut nimic. (...) Eu n-am vorbit nici cu colegii mei, nici cu el. Cert este că este o demisie din PSD al unui om care pare cu siguranță mult mai rezonabil decât urangutanii și dinozaurii care populează partidul ăsta la nivel central".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.