După ce au descoperit Moscova în Bahamas, infractorilor socialiști din gașca rusofilului Dodon le-au crescut viloaie cu 3 etaje în ogrăzi, terenuri de sute de hectare și bolizi de lux sub balcoane


După ce au descoperit Moscova în Bahamas, infractorilor socialiști din gașca rusofilului Dodon le-au crescut viloaie cu 3 etaje în ogrăzi, terenuri de sute de hectare și bolizi de lux sub balcoane

Deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei în România) zugrăvește cu aciditate, pe Facebook, adevăratul chip al ”sărmanilor și smeriților” rusofili, socialiști și românofobi Igor Dodon, Corneliu Furculiță&Co care, fiind foarte credincioși Rusiei, și nu vreunui Dumnezeu, s-au trezit că le-au crescut viloaie cu trei etaje și bolizi de lux sub balcoane, mai cu seamă în urma spălărilor de bani din Bahamas, via Moscova.

”După cum vedeți, prin rugăciuni și răbdare au reușit”, îi ironizează Reniță, amintind și de aventurile de pomină pe care Dodon și gașca sa de socialiști infractori le-au comis în Dubai, Seychelles, Bahamas, Antalya ș.a.m.d..

Podul.ro vă prezintă comentariile lui Iurie Reniță:  

Fața adevărată a “sărmanilor și smeriților” socialiști

După ce s-au rugat cu multă smerenie, răbdare și înțelegere "tovarășilor de arme" de la Moscova și Bahamas, după ce au bătut evlavios mătănii pe muntele Athos, însoțiți fiind de cele 3 tone de vin, 12 covoare, icoane și alte "merinde", a plouat mult și liniștit pentru preacucernicii pravoslavnici Igor Dodon și Corneliu Furculiță de le-au crescut casele de la Chișinău și Durlești tocmai cu 3 etaje! Nu a fost trecută cu vederea nici smerita speakeriță Zinaida Greceanâi. Așa se întâmplă mereu când "oamenii sunt cumpătați și deștepți, ei știu că dacă e secetă, trebuie să răbdăm, Domnul ne va da și ploaie și roadă, doar că trebuie să ne rugăm, să fim smeriți, să fim mai buni... ". După cum vedeți, prin rugăciuni și răbdare ei au reușit.

Fideli tradițiilor socialiste de a împărți din puținul pe care îl ai cu cei mai necăjiți ca tine și de a-i face pe toți fericiți, psrm-iști au declanșat o adevărată întrecere socialistă exact ca în "Internaționala" lor: "...Azi nu sunteți nimic în lume, Luptați ca totul voi să fiți!". Și au luptat cu dârzenie și bărbăție socialistă de s-au pricopsit, sărmanii, cu "strictul necesar": de la vile cu 3 etaje până la terenuri de sute de hectare, de la multiple automobile de lux până la excursii de poveste prin Maldive, Dubai, Seychelles, Bahamas, Antalya s.a. Au procedat exact ca în doctrina kominternisto-socialistă pe care o propovăduiesc pentru alegătorii lor”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.