VIDEO Florea și-a trimis lacheii să bruieze depunerea candidaturii lui Băcanu pentru Primăria S5. Violeta Alexandru: "Acesta este felul lor agresiv de a face politică!"


VIDEO Florea și-a trimis lacheii să bruieze depunerea candidaturii lui Băcanu pentru Primăria S5. Violeta Alexandru: "Acesta este felul lor agresiv de a face politică!"

Primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, a trimis luni, 17 august, un grup de agitatori care a bruiat depunerea candidaturii a liberalului Cristian Băcanu pentru Primăria S5.

Președinta PNL București, Violeta Alexandru, a răbufnit față de noua acțiune de bruiaj, atrăgând atenția că PSD București are un fel agresiv de a face politică, enunțând în acest sens 10 august 2018, dar și modul în care pesediștii îi agresează verbal pe contracandidați.

Vedeți video:


Foto cu angajații trimiși de Florea:

VEDEȚI ȘI: VIDEO Un pensionar trimis de Mutu să bruieze conferința de presă a PNL S6 a înjurat ca la ușa cortului mai multe doamne. Ciucu confirmă că PSD a pus la cale scena de mahala

CONSULTAȚI ȘI: VIDEO Pe Daniel Florea îl paște pușcăria. Infracțiunea comisă de primarul pesedist atunci când l-a bruiat pe Nicușor Dan

Mesajul Violetei Alexandru, pe Facebook: "Urlete dinspre un grup de agitatori apărut dintr-o dată la evenimentul, extraordinar de civilizat, de depunere a candidaturii lui Cristian Băcanu - candidat PNL&USR-PLUS la Primăria Sector 5. Urlete ca să acopere intervențiile noastre. Amenințări. Provocare.

Acesta este PSD în București.

Pe vremea lui Dragnea-PSD, ne-au gazat în 10 august în Piața Victoriei.

Cu Firea-PSD tot în Bucureștiul în care ne-au gazat, ne agresează verbal, fac orice ca să ne intimideze.

Acesta este PSD în București, oameni buni! Să nu uităm! Acesta este felul lor agresiv de a face politică. Dreapta s-a unit în București tocmai pentru a lupta cu agresivitatea din politică, cu abuzurile PSD, cu grupurile lor de interese - disperate în perspectiva pierderii alegerilor. Suntem aproape să reușim! PNL&USR-Plus București.

Nu se poate trăi cu frică în Capitala României. Clanurile interlope încearcă să se impună prin violență, la fel și PSD. Chem alături de noi pe toți oamenii de bună credință din București. Este nevoie mai mult ca oricând de fiecare bucureștean care are curaj să nu se lase intimidat de agresiunea PSD.

Pentru o Capitală civilizată! Sunt pentru un Nou București, pentru unul civilizat în care oamenii să studieze, să muncească, să își petreacă vârsta pensionării liniștiți".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.