VIDEO Iohannis critică pesedizarea PNL. Ultima petardă din PSD a fost racolată chiar azi, la un an de când BPN decidea să nu fie primiți pesediști


VIDEO Iohannis critică pesedizarea PNL. Ultima petardă din PSD a fost racolată chiar azi, la un an de când BPN decidea să nu fie primiți pesediști

Președintele Klaus Iohannis a criticat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, faptul că PNL a racolat o serie de primari / membri din PSD.

Iohannis: "Vă spun franc. Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Simplu. Eu am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. Traiseismul politic e o boală gravă a politicii românești și ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat împotriva traseismului politic. Eu nu mi-am schimbat opinia".

Vedeți video de la minutul 07:00:


Ultima racolare a avut loc chiar astăzi, exact la un an de când Biroul Politic Național al PNL a decis să nu fie primiți membri PSD în cadrul Partidului Național Liberal. Concret, primarul PSD al comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, a fost primit în rândurile liberalilor. Astfel, Ion Rotaru va candida pentru un nou mandat de primar din partea PNL.

Rotaru a ajuns "vedeta" presei după ce anul trecut, la mitingul PSD de la Iași, răspunzând jurnalistei Loredana Diacu (Epoch Times), la întrebarea "Dumneavoastră de unde veniți?", a declarat: "Nu știu să vorbesc".

Vedeți video:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.