VIDEO halucinant: cum au aplaudat protestatarii putiniști în fața Ambasadei Rusiei: ”Jos pălăria pentru Putin!” Cât de implicate sunt serviciile rusești în astfel de provocări?


VIDEO halucinant: cum au aplaudat protestatarii putiniști în fața Ambasadei Rusiei: ”Jos pălăria pentru Putin!” Cât de implicate sunt serviciile rusești în astfel de provocări?

Podul.ro vă prezintă o înregistrare video a momentului în care gruparea protestatarilor putiniști și cu IQ redus a aplaudat, la unison, în fața Ambasadei Federației Ruse la București – în fapt, un bârlog kaghebist condus de românofobul Valeri Kuzmin, notoriu pentru pozițiile și acțiunile sale anti-românești din stânga și din dreapta Prutului.

Așa cum remarcați, puțin spus dubiosul Pompiliu Diplan rage diverse tâmpenii, invocă oculte mondiale și împrăștie minciuni printr-o portavoce, în timp ce dama în bermude maro – ne referim chiar la Georgiana Arsene, soția sinistrului rusofil Gelu Voican Voiculescu și angajată a Sputnik – imortalizează marșul acestor ciudați într-un live.

După un scurt delir în care susține că ei, ciudații la care ne referim, n-ar fi plătiți de Rusia și nici n-ar face jocurile Moscovei, numitul Pompiliu Diplan nu uită să-l pupe în dos pe Putin, cât de grețos poate: ”Jos pălăria pentru bunele politici ale lui Vladimir Putin! Jos Pălăria pentru Siria! Jos pălăria  pentru votul la referendum!” (0.54-0.57) 

La auzul acestor tâmpenii monstruoase – Diplan laudă un dictator care asasinează jurnaliști și rivali politici –, ceilalți putiniști (printre care mulți, mulți spălați pe creier) au tras un ropot de aplauze. Da, în fața Ambasadei Rusiei, țară care a dezmembrat România și care a produs un amplu genocid în țara noastră.

Vedeți video:


În acest sens, se impune o întrebare cât se poate de legitimă: dincolo de prostie și de lichelism, cât de implicate sunt serviciile Moscovei în acest tip de ieșiri halucinante? Au acestea o legătură și cu organizarea așa-ziselor proteste?, care par a forța scenariul rusesc aplicat în Serbia.

Potrivit surselor Podul.ro, fosta videochatistă Oana ”Sparanghelina” Lovin și avocatul rusofil Dan Chitic propun de luni de zile apropiaților să meargă la Ambasada Rusiei și să aplaude, vezi Doamne, ironizând astfel acuzațiile că ei fac, de fapt, jocurile Moscovei.

La rându-i, cel mai scârbos propagandist putinist vorbitor de limba româna – l-am numit pe Dragoș Dumitriu, șeful așa-zisei secții ”românești” a Sputnik.md – insistă, într-o compunere de nivelul Scânteia, că, de fapt, protestatarii ar fi aplaudat discursul diliu al lui Diplan, și nu... Rusia.

Amintim că Podul.ro a dezvăluit că soția lui Dragoș Dumitriu este angajata fostului turnător securistoid Dan Felix Voiculescu, în cadrul trustului Intact – mai multe detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.