VIDEO Natura se răzbună pe trompetele #MafieiMedia. "Coroiu", agresat de propriul motan, iar Badea mușcat de un păianjen "exact de ochi"


VIDEO Natura se răzbună pe trompetele #MafieiMedia. "Coroiu", agresat de propriul motan, iar Badea mușcat de un păianjen "exact de ochi"

Natura pare că se răzbună pe trompetele #MafieiMedia. Colaboratorul Securității Ion "Coroiu" Cristoiu a vrut să arate ce vor Iohannis, Arafat și Orban de la comportamentul românilor și anume să se conformeze fără să crâcnească, iar în acest sens să stea în casă precum motanul său Tzontzy, pe care l-a adus la începutul live-ului pe Youtube. 

"Acest motan este tipul ideal pentru Regimul Iohannis-Orban-Arafat. Pentru ei, omul ideal este cel care vrea să stea în casă. Așa trebuie să fie toți românii, ca motanul Tzontzy", a zis "Coroiu'.

Numai că motanul nu a rezistat nici câteva secunde în brațele lui "Coroiu" și l-a atacat, pentru ca mai apoi să părăsească camera din care se făcea live-ul pe Youtube. Astfel, exercițiul propagandistic al lui "Coroiu" a fost sabotat de propriul motan. 

"Ce i-am facut eu de nu stă? Aoleo, uite a ăi ieăit. A deschis ușa și a șters-o. Mai avea un pic și mă batea", a zis dezamăgit Cristoiu. 

Vedeți video: 



De altfel, și antenistul Mircea Badea a declarat că, în timp ce dormea, a fost mușcat de un păianjen: "În timp ce dormeam, în timpul somnului, un păianjen, cred, m-a mușcat exact de aici, de ochi. Bun, poate mă transform în Omul Păianjen. Mă întreba cineva ”Dar ce ai pățit la ochi?”. M-a mușcat un păianjen, cred".

Vedeți video:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.