Se intensifică bătălia în GIO PSD. Fostul pușcăriaș Adrian Năstase o spulberă pe Firea: "Încearcă să fragmenteze stânga!"


Se intensifică bătălia în GIO PSD. Fostul pușcăriaș Adrian Năstase o spulberă pe Firea: "Încearcă să fragmenteze stânga!"

Gabriela Firea dezvăluia marți că Victor Ponta ar fi cerut la negocierile cu PSD 40 de locuri de parlamentari pentru Pro România în schimbul sprijinirii ei în cursa pentru Primăria Capitalei. 

"Dialogam cu Victor Ponta destul de prietenește, dar lucrurile s-au schimbat probabil pentru că domnul Ciolacu le-a spus că 40 de parlamentari e cam mult. Nu s-au închis negocierile, mi-aș dori ca această alianță PSD – PRO România să se realizeze, dar pe sondaje realiste", a spus Firea pentru Libertatea

Afirmația Gabrielei Firea l-a scandalizat pe fostul pușcăriaș Adrian Năstase, care, pentru a-și apăra discipolul și anume pe Victor Ponta, a precizat la Antena 3 că l-a sunat personal pe cel ultim menționat pentru a verifica dacă informația este adevărată, dar s-ar fi dovedit falsă. În acest sens, Năstase a declarat că Firea fragmentează stânga prin astfel de manipulări.

"Nu cred într-o perspectivă foarte luminoasă a stângii", a spus fostul premier.

"Cît de bună va fi situația PSD la alegeri va depinde foarte mult de congres și de capcitatea de a uni, nu de formule de diversiune, cum a fost cea pe care am văzut-o legată de ideea că nu se poate face o alianță cu Pro România, pentru că ar fi cerut 40 de locuri la alegerile parlamentare. Am vorbit cu Ponta, care mi-a spus că nici vorbă, nu a existat nicio discuție de acest gen. Astăzi chiar am vrut să verific o informație care ține, după părerea mea, de un anumit tip de manipulare, care încearcă cumva să fragmenteze stânga în perspectiva bătăliilor care urmează", a adăugat Năstase la Antena 3, citat de InPolitics

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.