Firea, din ce în ce mai dezamăgită că Ponta nu o susține: "Eu l-am sprijinit la prezidențiale, deși eram însărcinată!"


Firea, din ce în ce mai dezamăgită că Ponta nu o susține: "Eu l-am sprijinit la prezidențiale, deși eram însărcinată!"

Gabriela Firea și-a declarat dezamăgirea că Pro România nu o susține pentru al doilea mandat de primar al Capitalei. În acest sens, Firea a dat de înțeles că Ponta i-ar fi dator cu sprijinul politic, întrucât și ea l-a susținut la alegerile prezidențiale din 2014, deși "era însărcinată", dar îl vedea ca pe un membru al familiei, motiv pentru care l-a sprijinit în orice condiții.

Firea, la Antena 3: "Eu l-am susţinut pe domnul Ponta la prezidenţiale, deşi eram însărcinată. Am muncit până în ultima zi. Trag şi acum pentru lucruri pe care le-am spus atunci, la iniţiativa echipei de comunicare şi de marketing politic. Trei săptămâni am suferit de parcă ar fi fost un membru al familiei mele când nu a ieşit preşedinte. 

Cel mai mare păcat este acela că uită faptul că electoratul său este cel care nu l-ar trăda. Niciodată nu va lua voturi de la PNL, USR, PLUS. Va lua voturi din stânga. Normal ar fi să lucrăm împreună pentru cetăţeni şi negocierea pentru susţinerea la locale să fie una corectă".

Amintim că Ponta ia în calcul o candidatură pentru Primăria Capitalei, întrucât este de părere că funcția de primar l-ar putea ajuta atunci când va candida la alegerile prezidențiale din 2024. 

CITIȚI ȘI: Un deputat dezvăluie una din variantele PSD pentru Capitală: Firea, scoasă din joc, iar Ponta își va asuma candidatura în perspectiva prezidențialelor din 2024

CITIȚI ȘI: Pro România dinamitează șansele Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Țuțuianu: "Ponta a zis că își va asuma candidatura dacă va fi nevoie!"

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.