Rusofilul Dodon impune statul CRIMINAL. Terorism rusesc la Chișinău: răpirea, sechestrarea și maltratarea deputatului Gațcan. Moscova și slugile ei


Rusofilul Dodon impune statul CRIMINAL. Terorism rusesc la Chișinău: răpirea, sechestrarea și maltratarea deputatului Gațcan. Moscova și slugile ei

Jurnalistul Alecu Reniță (fost deputat în Primul Parlament) avertizează, pe Facebook, că rusofilul Dodon și socialiștii săi au pus în practică acte de terorism pentru a-l scoate din orice jocuri politice pe deputatul PSRM Ștefan Gațcan, cu scopul de a menține, indiferent de abuzuri și de ilegalități, guvernul pafarist și prorus condus de notoriul românofob Ion Chicu.

”Ne îndreptăm spre instaurarea statului criminal”, susține Alecu Reniță, care explică în ce constă agenda Rusiei în Republica Moldova:

”Agenda străină

Intimidarea, răpirea, maltratarea şi expulzarea deputatului Ştefan Gaţcan arată faţa adevărată nu numai a lui Igor Dodon, dar şi a modelului său de statalitate. Stăpânii lui Igor Dodon au impus o agendă străină R.Moldova, care derulează fără întrerupere, sub diferite forme, după alegerile parlamentare din 24 februarie din 2019 pentru a nu permite cetăţenilor moldoveni să înţeleagă ce se întâmplă în statul lor.

Cel mai important lucru -- păstrarea intactă a regimului mafiot şi oligarhic -- a avut loc sub acordurile neîntrerupte ale bătăliei împotriva corupţiei şi a lui Plahotniuc. Pentru a conferi o notă de eroism acestei bătălii cumplite, Igor Dodon a dormit câteva nopţi în Ambasada Federaţiei Ruse de la Chişinău, iar socialiştii căutau hoteluri în centrul Moscovei ca să-şi usuce pantalonii umeziţi în lupte, privind la steluţa de la Kremlin. Transferul paşnic al întregii puteri politice de la oligarhul Vlad Plahotniuc la sluga sa Igor Dodon făcea parte din agenda străină impusă R.Moldova şi a avut loc în urma scenariului adus de la Moscova de Dmitrii Kozak şi implementat pas cu pas, mai întâi de socialişti şi acumişti, iar mai apoi, şi până în prezent, de socialişti şi democraţi.

‹Inocenţa› pe care o afişează ‹politicienii noi›, care au dăruit într-o veselie împuternicirile consistente şi întreaga putere lui Igor Dodon, arată, în cel mai bun caz, infantilismul şi miopia unor rătăciţi în hăţişurile politicii de pe malurile murdare ale Bâcului. Raportând la realităţile apărute în ultimul an, putem constata că în scenariul adus de Kozak, ar mai exista un punct sau o indicaţie preţioasă pentru aliaţii lui Plahotniuc – să fie victimizaţi în măsura în care să se poată reîntoarce în politica mare. Fără ei, Moscova ar putea scăpa de sub control, românimea decepţionată, aflată în căutare de soluţii şi de ‹salvatori›.

Statul pe care îl construieşte Igor Dodon este pentru el şi familia sa, nu pentru cetăţeni. E un stat criminal, în care nu-şi găsesc loc nici cei care l-au slujit. Răpirea şi expulzarea deputatului lor e un semn că funia e pregătită pentru orice membru din gruparea diversionistă a socialiştilor. Orice troţkist sau dezertor va afla ce înseamnă ura şi răzbunarea dodonistă. Ţârdea are pregătită sentinţa, iar Pascari ţine ghilotina ridicată. Până se va ajunge şi la ei.

Pentru a evita fragmentarea sau colapsul aşa numitului partid socialist şi al trădătorului Dodon, agenda străină ne dictează că sunt necesare imediat alegeri parlamentare anticipate. Cu stafful electoral în frunte cu guvernul Chicu, cu parlamentul lui Igor Dodon, cu cea mai independentă şi profesionistă procuratură din lume, cu administraţii locale, care îl aşteaptă cu nerăbdare pe şeful statului criminal. Să le garanteze că nu-i va răpi, maltrata şi expulza, dacă îl votează.

Vă rugăm, cei care cunoaşteţi planul Kozak până la capăt, nu ne chinuiţi, spuneţi-ne în afară de alegeri anticipate şi prezidenţiale, de aducerea lui Plahotniuc în cătuşe, ce urmează mai departe?”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.