Notoria agramată Maria Grapini: ”Să-l păstrăm poetul Mihai Eminescu în suflete, întotdeauna!”

Notoria agramată Maria Grapini: ”Să-l păstrăm poetul Mihai Eminescu în suflete, întotdeauna!”

Notoria agramată Maria Grapini a postat, pe Facebook, un nou mesaj puțin spus caraghios, de data aceasta despre poetul Mihai Eminescu. ”Să-l păstrăm poetul Mihai Eminescu în suflete, întotdeauna!”, este îndemnul apoteotic debitat de Grapini.

Europarlamentara USR Clotilde Armand comentează ironic, tot pe Facebook, ultima ispravă a incorigibilei Grapini:

”Astăzi se împlinesc 131 de ani de la moartea lui Mihai Eminescu. Mi-a sărit în ochi mesajul Mariei Grapini de la Bruxelles publicat într-o gazetă din Banat. Fiți atenți aici:

‹An de an, la Timișoara, atunci când programul îi permite să fie acasă, umanista Maria Grapini organizează un moment simbolic, la bustul poetului Mihai Eminescu. Acum, europarlamentarul Maria Grapini se află, la Bruxelles, de unde a trimis următorul mesaj: ”Cred că toți românii ar trebui să fie mândri că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu un geniu. Este important să nu ne uităm valorile și să le promovăm. Să avem încredere în România, să vorbim frumos despre ea, să ne susținem valorile, să fim constructivi, să-l păstrăm poetul Mihai Eminescu în suflete, întotdeauna! Mai ales când știm ce repere avem, cine suntem! Să nu-l uităm pe Eminescu!›.

Copleșitor, nu? Poate nu știați dar dna Maria Grapini a scris un roman de dragoste cu fragmente copiate de pe Wikipedia. În fine. Acum, eu zic altceva.

Oameni buni, dacă vreți să-l cinstiți pe Mihai Eminescu citiți opera lui, investiți în educație, în cultură, învăţaţi cum să scrieţi şi să vorbiţi corect în Limba Română, învățați cât mai multe limbi străine. Și cel mai important: Nu plagiați!”