A căzut gardul la Zoo în Chișinău! Un alt rusofil agresiv îl insultă pe europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan: ”E papagal și nesimțit!” Abjecția socialistului Bolea


A căzut gardul la Zoo în Chișinău! Un alt rusofil agresiv îl insultă pe europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan: ”E papagal și nesimțit!” Abjecția socialistului Bolea

După obrăzniciile comise de rusofilii Ion Chicu și Igor Dodon, care s-au făcut remarcați, recent, prin proferarea de acuzații delirante și insulte incalificabile la adresa țării noastre, un alt socialist agresiv și agramat e asmuțit, pe Facebook, să înjure România și să-l jignească pe europarlamentarul Siegfried Mureșan, deși liberalul este un veritabil avocat al Basarabiei la Bruxelles, acolo unde depune eforturi pentru a aduce fonduri comunităților românești de dincolo de Prut, bani de care R. Moldova are nevoie ca de aer.

Ne referim la deputatul socialist Vasile Bolea (foto sus), un neica nimeni din PSRM care a parvenit în Parlament datorită jocurilor rusești la care se pretează, cu nesimțire, laolaltă cu șefii lui pe linie de formațiune, Dodon și Chicu.

Numitul Bolea aplaudă slugarnic, pe Facebook, ”răspunsul” (de fapt atacul) lui Chicu, și apoi se apucă să-l insulte pe Siegfried Mureșan, ca la ușa cortului (îl numește ”papagal” și ”nesimțit”, printre altele), pentru ca mai apoi să-i dedice un proverb rusesc:

„Consider că a fost un răspuns adecvat unui pațanaș care merită ca cineva să-i arate locul (…). Încercarea unui păun, sau mai bine zis a unui papagal, de a se face mare și tare, arată ridicol. Ce concret a făcut acest nesimțit, care pretinde de a se numi europarlamentar, în țara lui. (…) Așa că răspunsul pe care l-a dat prim–ministrul Ion Chicu a fost o palmă usturătoare la obrazul gros al unui nesimțit. În limba rusă este un proverb : „каков привет, таков и ответ”. Așa că îngâmfatul europarlamentar să își mai dea seama ce spune și să nu facă aici în casa noastră pe начальник”, a scris Vasile Bolea pe Facebook, potrivit TV8.md.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.