Moscova le-a poruncit românofobilor de la Chișinău să organizeze o nouă insultă și umilire a României. Cazul Chicu și punga cu bani


Moscova le-a poruncit românofobilor de la Chișinău să organizeze o nouă insultă și umilire a României. Cazul Chicu și punga cu bani

După ce frățescul convoi cu ajutor medical din România a fost primit fastuos ‹sub pod› de către Chicu, deoarece stăpânii de la Kremlin au dorit să le demonstreze celor de la București unde le este locul în Republica Moldova; după ce Piața Marii Adunări Naționale, la indicația directă a lui Dodon, a fost ocupată pe 9 mai de șovini cu panglici de kolorado; după ce a fost făcut public filmul în care Dodon primește mită de la Plahotniuc, iar toate posturile de TV și rețelele de socializare au distribuit de sute de mii de ori proba video, demonstrând că șeful statului este cel mai corupt individ din Republica Moldova (cu estimări preliminare că circa 2,3 milioane de cetățeni cunosc deja acest caz!), evident că se impunea organizarea unui alt eveniment explozibil, care să-l salveze pe Dodon de secvența video cu impact devastator și care să distragă toată atenția spre altceva, deosebit de grav.

Este mult prea evident că pionilor românofobi de la Chișinău le-a fost sugerat să organizeze o nouă insultă și umilire a României. La acest indubitabil fapt s-au referit mai mulți deputați patrioți și cu verticalitate din parlamentul nostru, liderii unor partide de orientare națională, numeroși experți și analiști, dar și foarte, foarte mulți cetățeni de bună credință. Ei au atras în mod special atenția și la trucul jucat de experimentatul veteran al serviciilor... parlamentare Dumitru Diacov, care, în disperare că le dispare majoritatea parlamentară, a pus în aplicare procedee din experiența sa de luptă cu coronavirusul parlamentar. Păi, cum altfel, doar prietenul la nevoie se cunoaște!

Chicu, după ce a fost adus de ‹sub pod› și trecut prin reciclare a fost din nou utilizat de către Dodon și consilierii lui dughiniști cu scopul de a lovi nemilos în România, astfel deturnând toată atenția și revolta firească a cetățenilor noștri de la imaginile în care șeful statului revine la deprinderile lui de totdeauna.

Chicu, cu patologia lui românofobă genetică, a avut ‹nobila› misiune să atragă focul asupra sa și să-l salveze din nou pe șeful sau. Sărmanul Chicu, dacă nu își dă demisia, atunci Dodon, alde Drăgancea și dughiniștii lor îl vor spăla iarăși, până la apariția unor noi secvențe cu ‹kulioace›!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.