Cazul Chicu. Agresivitatea în continuă creștere a golanilor KGB-iști de la Chișinău


Cazul Chicu. Agresivitatea în continuă creștere a golanilor KGB-iști de la Chișinău

Comportamentul lui Ion Chicu – premierul rusofil de la Chișinău – este unul tipic golănesc. Și se înscrie într-o lungă serie de acest gen. Însă agresivitatea pandaliilor socialiste este, s-o remarcăm, într-o continuă creștere. Să nu uităm de primirea ”frățească” făcută sub pod.

Ca să vă dați seama despre adevăratul nivel al tensiunilor dintre Chișinău și București, e de ajuns să notăm că nici măcar guvernele-marionetă de pe vremea comunistului Voronin nu s-au pretat la astfel de ieșiri total descalificante.  

A sosit timpul ca autoritățile de la București să fie mai active în ceea ce privește taxarea corespunzătoare a acestor derapaje violente. Bucureștiul ar trebui să-i retragă cetățenia lui Chicu și tuturor slugilor Moscovei care înjură România cu pașaport românesc.  

Îmi amintesc că Vlad Bătrâncea a rupt harta României în plenul Parlamentului. Acest socialist are pașaport românesc. Chiar și marele bufon al Moscovei – Igor Dodon – are, din câte știu eu, pașaport românesc,

Chicu găsește de cuviință să vorbească sfătos despre corupția din România, dar uită să spună cine susține cu frenezie această plagă: PSD! Și PSD-iștii sunt vechii prieteni și aliați ai PSRM. De asemenea, uită să vorbească despre spălările de bani din Dosarul Bahamas și despre corupția rusească din Basarabia noastră.

Sunt convins că atacurile mârlănești de astăzi, care au o evidentă partitură rusească, vor provoca mari nemulțumiri în rândul populației, mai ales după semnificativul și dezinteresatul ajutor trimis de București în România de dincolo de Prut.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.