Doamna Kovesi a dat o palmă mafiei pesedist-putiniste! Nu-i suficient: pensionarul special Dorneanu trebuie alungat


Doamna Kovesi a dat o palmă mafiei pesedist-putiniste! Nu-i suficient: pensionarul special Dorneanu trebuie alungat

M-a bucurat victoria doamnei Kovesi la CEDO, dar, să fim sinceri: este doar un triumf pur simbolic. La câteva zile după aceste eveniment, CCR și Dorneanu își luau revanșa și aruncau România în haos, desființând legi esențiale pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

Cine îmi spune că Dorneanu și CCR au acționat în spiritul Constituției, apărând libertăți fundamentale, e naiv... Pionii infiltrați de PSD/ Liviu Dragnea în CCR nu au decât un scop: să destabilizeze și să creeze haos. Eu sunt un om cu un profund respect pentru libertate și drepturile constituționale ale cetățenilor, mă îngrijorează abuzurile statului în perioada stării de urgență, dar vă rog să nu-mi spuneți că acest jurist mărunt, lansat în politică de Ion Ilici Iliescu este cel care-i apără pe români. De unde se adapă juristul Dorneanu am văzut în 2018, când omul s-a dus în Rusia, la un simpozion oficial, ignorând avizul negativ al ministerului de Externe! El este tovarăș de idei cu Renate Weber, o altă binecunoscută trompetă a propagandei rusești, unul dintre puținii politicieni care au pus sub semnul întrebării parteneriatul strategic dintre România și SUA.

Toate aceste cârtițe infiltrate în sistem de infractorul Dragnea trebuie eliminate, altfel vor paraliza statul român. Vor contesta tot ce se poate contesta doar ca să facă rău. Am mai scris: pentru PSD și pentru Rusia lui Putin, cu cât mai rău, cu atât mai bine. Cu cât mor mai mulți oameni în România, iar economia rămâne blocată mai mult timp, cu atât sunt mai fericiți.

Dacă guvernul Orban se va teme să acționeze împotriva acestor cârtițe, orice reformă a statului – care sper că va urma după pandemie, dacă-i învățăm lecțiile – va fi blocată de Avocatul Poporului, în alianță cu CCR.

Cea mai bună soluție ca să evităm blocajul pe termen lung pus la cale de PSD/ CCR/ Avocatul Poporului este să relansăm DNA-ul și să-i dăm drumul din lesa în care pare că este acum. Un DNA puternic este calea cea mai bună să desființăm Ciuma Roșie, om cu om, lider cu lider.

Iar liderilor PNL le spun că nu trebuie să uite: se apropie alegerile! Fie veți demonstra că sunteți oameni de dreapta, onești, care susțin statul de drept, fie veți arăta că ați rămas niște useliști, care continuă politicile economice ale PSD și care se bucură că DNA-ul e în comă. Să nu își facă nimeni iluzii că va reuși să joace la două capete și să păcălească electoratul...

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.