Negoiță, salvat de pseudo-justiția din România. Emilia Șercan, "spaima plagiatorilor", a răbufnit: Dacă rămâne cu titlul de doctor, suntem o rușine de țară, un stat eșuat fără nicio speranță de normalitate!


Negoiță, salvat de pseudo-justiția din România. Emilia Șercan, "spaima plagiatorilor", a răbufnit: Dacă rămâne cu titlul de doctor, suntem o rușine de țară, un stat eșuat fără nicio speranță de normalitate!

Parchetul General a confirmat astăzi că a clasat dosarul de plagiat al primarului PSD din Sectorul 3, Robert Negoiță, în data de 15 mai 2019, întrucât a intervenit prescripția răspunderii penale. (citiți AICI mai mutle detalii, sursa g4media)

Jurnalista de investigații Emilia Șercan, cunoscută drept "spaima plagiatorilor", a atras atenția că Parchetul General, condus anul trecut de plagiatorul Bogdan Licu, a tras de timp pentru a se prescrie faptele, astfel încât edilul Negoiță să nu răspundă penal. Cu toate acestea, Șercan a subliniat că prescrierea faptelor nu înseamnă că Negoiță nu a plagiat, urmând un verdict din partea Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, în realitate teza de doctorat a pesedistului fiind plagiată integral

Șercan, pe Facebook: "Dosarul în care Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, era anchetat penal pentru plagiat a fost închis de Parchetul General - how convenient, Parchetul General condus din postura de prim-adjunct de plagiatorul Bogdan Licu!

Dosarul a fost închis pentru că faptele s-au prescris, nu pentru că Negoiță nu a plagiat, pentru că Parchetul General condus de un plagiator notoriu a tras de timp - culmea ar fi să vedem de la Parchetul General vreun verdict de plagiat, deși are în componență o secție de proprietate intelectuală, atâta timp cât plagiatorul Licu e la butoanele justiției.

Un lucru este important în povestea primarului de la Sectorul 3: Robert Negoiță a scăpat de răspunderea penală, însă Robert Negoiță nu a scăpat de răspunderea etică.

CNATDCU a blocat până acum verificarea tezei lui Negoiță motivând faptul că penalul blochează orice alt tip de anchetă. Acum, că acest dosar s-a prescris, nu mai poate bloca nimic un verdict din partea CNATDCU. Doar că va trebui să mai așteptăm, probabil, niște luni, sau poate chiar ani, ca să i se retragă individului titlul de doctor.

Oricum, dacă nu se va ajunge la retragerea titlului de doctor, iar Negoiță rămâne cu el deși are o teză plagiată INTEGRAL - Negoiță care a terminat liceul la 31 de ani, iar la 40 era deja doctor - suntem o rușine de țară, o rușine, un stat eșuat fără nicio speranță de normalitate".

Teza de doctorat a lui Robert Negoiţă este plagiată de la prima până la ultima frază. Orice înlănţuire de cuvinte din cuprinsul celor 310 pagini ale lucrării care i-a adus titlul de doctor în Ştiinţe Juridice reprezintă munca intelectuală a altcuiva, însuşită de Negoiţă, scria Emilia Șercan într-o amplă investigație pe care o puteți consulta integral AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.