Arsene a turbat după ce s-a descoperit ultima escrocherie făcută în fruntea CJ Neamț: "Leprelor galbene, vă ofticați? Foarte bine!"


Arsene a turbat după ce s-a descoperit ultima escrocherie făcută în fruntea CJ Neamț: "Leprelor galbene, vă ofticați? Foarte bine!"

Firma Mavgo Holding din comuna Tașca, județul Neamț, a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Neamț, instituție condusă de baronul PSD Ionel Arsene, zis și "Ciorăpel", pentru modernizarea mai multor drumuri județene în condițiile în care a fost singurul ofertant. Contractul în valoare de peste 411 milioane de lei, adică peste 85 de milioane de euro, fără TVA, a fost semnat pe data de 7 aprilie 2020, potrivit portalului de licitații publice, SEAP. Durata contractului este de 4 ani și jumătate.

Potrivit presei locale, Mavgo Holding este controlată de Gheorghe Vlasie, zis Ginel. Ginel este într-o relație de rudenie cu Ionel Arsene, președintele PSD al CJ Neamț, care i-a botezat un copil.

Mai mult, Mavgo Holding este asociată într-un proiect minier cu o companie britanică reprezentată de fiul fostului consul onorific al României în Australia și cu un amic și fost partener de afaceri al ex-premierului, Sorin Grindeanu. (citiți AICI întregul articol pe g4media)

De altfel, Podul.ro prezenta anul trecut o amplă investigație care releva că gașca baronului Arsene, pe perioada guvernării PSDragnea, s-a aflat cu mâna până la cot în resursele minerale ale României, controlând Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale. În acest sens, vă recomandăm să citiți următoarele investigații:

1. PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (1). Arhiva ANRM e praf. 20% a dispărut. RUȘII au acces la datele SECRETE

2. PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (2). GRUPUL lui Ionel Arsene din fruntea ANRM și ELIMINAREA directorului incomod

3. PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (3). Gașca lui Ionel ”Ciorăpel” Arsene și-a prins gâtul în CRACUL cu AUR. DOCUMENTE

4. Documente EXCLUSIVE: PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (4). HAL de concurs organizat de GAȘCA lui Ionel ”Ciorăpel” Arsene la ANRM. Cine a fost beneficiarul

5. Gașca lui Ionel Arsene de la ANRM încearcă să repete JAFUL Roșia Montană. PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (5) DOCUMENTE

6. Gașca lui Ionel ”Ciorăpel” Arsene, FALS prin omisiune pentru ca statul să piardă 200.000 de lei. PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (6)

Aflându-se despre toate cele prezentate mai sus, Arsene și-a pierdut cumpătul într-o postare pe Facebook: "Leprelor galbene, vă ofticați? Foarte bine!!! Sunt pe drumul cel bun!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.