Covid-19 și complicii săi: comuniștii și socialiștii. Inconștiența, minciuna și propaganda stângii


Covid-19 și complicii săi: comuniștii și socialiștii. Inconștiența, minciuna și propaganda stângii

Fapte! La 2 martie, primarul progresist al New Yorkului, Bill de Blasio, îi îndemna pe locuitorii orașului să-și vadă de viață și să meargă la cinematograf. La acel moment, San Francisco declarase deja starea de urgență. Rezultatul: azi, orașul New York are cele mai multe decese cauzate de covid-19. Armata a fost nevoită să trimită o navă-spital ca să preia bolnavii.

În Italia, la final de februarie, politicienii socialiști din Lombardia chemau lumea pe străzi și se fotografiau la restaurant, cu o bere, alături de prieteni. Știți în ce situație dramatică este Italia, azi.

În Spania, guvernul socialist (comunist, aș spune eu) a permis, la 8 martie, un uriaș miting al feministelor. Circa 120.000 de participanți: executivul populist de la Madrid s-a temut să le spună să stea acasă. Acum, Spania abia își mai poate număra morții.

Desigur, nicăieri în lume guvernele nu au acționat impecabil. Dar unii și-au realizat greșeala și au acționat, iar alții s-au trezit la realitate abia când decesele au crescut exploziv și, în loc să acționeze, au făcut scandal și au pasat vina pe alții. Săptămâni întregi, progresist-socialiștii au blamat Biserica și credincioșii pentru răspândirea virusului. Au tăcut abia când studiile științifice au arătat clar că, în Italia și Spania, asta s-a întâmplat la un meci de fotbal dintre echipele din Bergamo și Valencia. Extraordinarul exemplu al preotului italian care a murit după ce a cedat unui tânăr aparatul său de ventilație mecanică a plămânilor e ignorat de propaganda stângii.

Să nu uităm nici faptul că, săptămâni întregi, propaganda agresivă a stângii a încerca să cenzureze realitatea: nu aveam voie să spunem că epidemia a început în China comunistă, că  de acolo vine virusul! Acum, știm că de fapt comportamentul autorităților comuniste de la Beijing a fost criminal: au ascuns amploarea epidemiei, i-au sancționat pe medicii care avertizau asupra apariției covid-19, extrem de agresiv și care se răspândea rapid și au transmis Organizației Mondiale a Sănătății că nu există dovezi că acest virus s-ar răspândi de la om la om. Chiar și azi, China comunistă blochează Taiwanul să împărtășească, prin intermediul Organizației Mondiale a Sănătății, rețeta sa de succes: pe această insulă, un regim democratic a reușit să mențină sub control virusul, sunt sub 500 de cazuri de infectare și, la ora la care scriu, doar șapte decese.

De ce scriu, acum, în plină pandemie, despre stânga socialist-comunistă? Pentru că mecanismele de propagandă și campanie electorală ale acestei ideologii toxice, care a ucis sute de milioane de oameni, funcționează din plin. Am mai scris: China comunistă să cocoață pe cadavrele morților din Wuhan pentru a-și proclama superioritatea sistemului politic și pentru a declanșa o ofensivă mediatică nerușinată. În Europa, e ajutată de pionii ei, regimul de la Roma, președintele Serbiei, iar în România de Ponta, Firea și Ciuma Roșie. Aici, în Statele Unite, clubul socialist al adepților fanatici ai “corectitudinii politice“ i-a preluat mesajele, acuzându-i pe toți cei care criticau China de prejudecăți rasiale. O minciună uriașă! Bătălia noastră, a oamenilor de dreapta, este cu propaganda comunistă, cu un regim care are o istorie încărcată de crime în masă. Și, da, ne luptăm cu idioții utili, aserviți Chinei comuniste. Poate ei vor ca, după pandemie, să avem și o “Revoluție culturală“, după modelul lui Mao Zedong, revoluție care dus la moartea a milioane de oameni. Noi, oamenii de dreapta, avem datoria să ne opunem.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.