După ce a supt bani publici de la PSDragnea, trompeta Chirieac și-a găsit un nou finanțator generos: primarul Sectorului 4. Jurnalist: "Sper să înfundați pușcăria, javrelor!"


După ce a supt bani publici de la PSDragnea, trompeta Chirieac și-a găsit un nou finanțator generos: primarul Sectorului 4. Jurnalist: "Sper să înfundați pușcăria, javrelor!"

Primarul pesedist al Sectorului 4, Daniel Băluță, îi va oferi fostului jurnalist Bogdan Chirieac, deținător al site-ului dcnews, suma de 2,5 milioane de lei pentru “organizarea de evenimente de lucru” ale Primăriei Sectorului 4, arată o anchetă făcută de Buletin de București. Bogdan Chirieac a precizat că va organiza 24 de evenimente într-o perioadă de 24 de luni. (citiți AICI ancheta completă)

Pe lângă DC News, Chirieac și Crișan au în comun Press Media Electronic. Press Media Electronic SRL a încasat din subvenții publice de la PSDragnea, în 2018, aproximativ 1,2 milioane de lei. Alături de Bogdan Chirieac, Valentin Vîlcu, lector universitar la Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității București, este mufat la banii publici prin Press Media Electronic

În acest context, jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) a reacționat dur pe Facebook într-o postare, transmițându-le celor care dau astfel de tunuri din bani publici, mai ales în plină criză COVID-19, că speră să înfunde pușcăria

Mircea Marian: "Nici nu știți ce mă bucur să aflu că, din banii mei, în calitate de locuitor al sectorului 4, îi voi plăti 2,5 milioane de lei jurnalistului Bogdan Chirieac, pentru “organizarea de evenimente de lucru” ale primăriei sectorului 4. Evenimente de lucru, nu de frecat vreun pix cu numele primarului PSD Băluță. Este exact ce lipsea în acest sector ca să răpunem covidu: să-i dăm 2,5 milioane lui Chirieac.

Nici nu știu câte zeci mii de euro am băgat în măsuța lui Mircea Badea, în ultimii ani. Băluță iubește la nebunie presa liberă, nu că l-aș bănui că îl șpăguiește pe turnătorul Felix și slugile lui, care defilează pe la A3.

Pe scurt: sper să înfundați pușcăria, javrelor. Nici acum nu știți să vă opriți".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.