Mărturia cutremurătoare a unei asistente medicale : "Vecinii mi-au aruncat clor pe ușă"


Mărturia cutremurătoare a unei asistente medicale : "Vecinii mi-au aruncat clor pe ușă"

O asistentă medicală care lucrează în spitalul de boli infecțioase din Galați mărturisește stupefiată cum oamenii din blocul din care locuiește au alungat-o din clădire. Speriați de posibilitatea că s-ar putea infecta de la vecina lor, aceștia au reacționat anormal și au făcut tot ce le-a stat în putere să o determine pe aceasta să plece din bloc.

Mihaela Moga Pal este asistentă medicală la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați și a povestit astăzi pe Facebook care este reacția vecinilor din blocul în care locuiește de peste 20 de ani. Postarea ei a devenit virală în scurt timp.

"Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani... Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului... Mi-au trimis poliția acasă... M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.!!!! Ce să înțeleg.... E discriminare????", a scris femeia.

Situația este gravă și arată nivelul de tensiune care s-a creat în ultima lună la nivelul societății românești, în care principiile umanității și solidarității nu se mai aplică aproape deloc.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.